tento recept mám od priateľa z talianska od jeho mamy, ktorá ho robí dosť často
5
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Umyté paradajky nakrájame na hrubšie plátky. Pripravíme si cestíčko : víno, žĺtky, múku, soľ zmiešame dokopy a potom pomaly primiešavame sneh z bielkov.
- 2
Pokrájané paradajky namáčame do cestíčka, ktoré vyprážame na rozpálenom oleji najlepšie v olivovom.
- 3
Podávame so zemiakovou kašou a kapustovým šalátom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@sonulienka , na toto netreba postup, to je jednoduché. A treba mať predstavivosť aj na zložitejšie recepty, ktoré sú tu bez foto a postupu. Každý nemá tú možnosť (fotiť, ap.).