Foto: bobo1
Dostal som nápad.
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji opražíme na drobno nakrájanú cibuľku a dva strúčiky cesnaku pokrájané na drobno a pridáme šampiňóny pridáme čierne mleté korenie, soľ, ktoré krátko popražíme a podusíme potom pridáme sardinky a necháme podusiť.
- 2
Keď je všetko dobre podusené pridáme kečup a Pretlačené ďalšie dva strúčiky cesnaku a necháme prevrieť.Nakoniec pridáme bylinky najlepšie čerstvé bazalku a oregano natrhané nie posekané.
- 3
Podávame s uvarenými špagetami, kolienkami môžeme použiť aj na pizzu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
je to nebeske!