prazdny

Pangasius na slaninke

Hlavné jedlá

Rybu umyjeme usušíme , pokvapkáme citronovou šťavou, posypeme kmínom a poprášime múkou. Na grilovaciu panvicu dáme...

prazdny

Osie hniezda ale naozaj úplne inak - s orechami, medom, goji, semienkami atď

Koláče

Chcela som upiecť niečo s málom cukru. Pri tomto recepte skoro stačí vedieť narátať do dvoch...

prazdny

Banán s čokoládou pražený na rume

Dezerty

Veľmi rýchle a chutné. Kto je milovníkom banánov a čokolády určite sa v tomto recepte nájde....

prazdny

Špenátová štrúdľa

Dezerty

Túto dobrotu som prvýkrát jedla na teambuildingu. Zvláštna ale pre mňa veľmi dobrá chuť. Nikdy predtým...

prazdny

Bezlepkové kváskové briošky

Chlieb

Suroviny na rozkvas vložíme do misky, premiešame vareškou a prikryté necháme 12-15 hodín pri izbovej teplote...

prazdny

Cookies podľa Števa Martinoviča a Jozefa Grondžáka

Dezerty

V tomto videu nám herec Števo Martinovič a stylista Jozef Grondžák pripravia jednoduché, no veľmi chutné...

prazdny

Rizoto

Bezmäsité jedlá

tentokrát so šampiňónmi, tekvicou butternut, brokolicou a červeným vínom, ozdobené hoblinami zo syra Vršatec......

prazdny

Hlivy na smotane

Bezmäsité jedlá

Tento recept som si iba tak vymyslela, lebo podobne robím v lete aj kuriatka, alebo...

prazdny

Baranie kolienko cesnakom a rozmarínom

Hlavné jedlá

Kolienko najprv marinujeme, pričom marinádu vytvoríme z rozdrveného cesnaku, soli, oleja a rozmarínu...

prazdny

Veľkonočná štrúdľa

Koláče

Moja prvá štrúdla. Mám radosť, lebo som všetkých prekvapila!

prazdny

Kura s omáčkou

Kuracie mäso

:) vyskusajte velmi dobry :)

prazdny

Spaghetti con pomodorini

Cestoviny

Jednoduché, rýchle a veľmi chutné jedlo , často pripravované v talianskych domácnostiach , nízka cena, rýchla...

prazdny

Šalát z palmových srdiečok - palmitos

Bezmäsité jedlá

Aj tento recept pochádza z Brazílie, kde sú palmitos, vnútorné krehké časti kmeňov mladých paliem...

prazdny

Čokoládovo-orechová roláda

Už dávnejšie som mala odložený tento receptík. No a teraz som sa ho rozhodla vyskúšať...

prazdny

Pomarančový porridge

Dezerty

Porridge teda ovsene vločky možem stále:)... skvelo nasýtia:)

prazdny

Quiche z celozrnnej múky s cukinou a paradajkami

Bezmäsité jedlá

Ak by som nechodila na Varechu, tento koláč by som nepiekla. Ale šikovné varecháčky ma navnadili (prvýkrát...

prazdny

Ríbezľovo-karamelové kocky

Dezerty

Mamke k narodeninám :) :) Recept je robený na malý plech, takže ak ho robíte pre...

prazdny

Pažítková nátierka

Bezmäsité jedlá

Tato natierka je velmi dobra na desiatu a ranajky a hodi sa ku kazdemu pecivu.

prazdny

Odpaľované arašidové venčeky bez lepku

Dezerty

Odpaľované cesto bez lepku je možno jednoduchšie, ako by ste si mysleli. Vyskúšajte si napiecť...

prazdny

Rýchly víkendový obed

Bezmäsité jedlá

Recept na rýchle víkendové zeleninové menu.

prazdny

Citrónovo-zázvorová marinovaná kuracina

Kuracie mäso

Takto pripravene kura patri k nasim oblubenym. Pripravujem ho hlavne v lete, ked sa da...

prazdny

Bramborové knedlíky plnené bravčovou pečienkou

Bravčové mäso

... zasa jeden z mojich experimentov ... chutí...

prazdny

Grilovaný ananás s chilli a rumom

Dezerty

Skoda um som nemal len rum a zmeskal som o jeden den, lebo bola burka...

prazdny

Zapekaný chleba

Bezmäsité jedlá

Velmi rýchla a jednoduchá večera ale aj desiata.

prazdny

Avokádovo-špargľová nátierka

Bezmäsité jedlá

Zelená, zdravá a chutná. Bol to skôr taký experiment, ale chutila mi tuším viac ako klasická avokádová nátierka....

prazdny

Bravčové panenky v závine z dubákov

Bezmäsité jedlá

Varí: Martin Frankl šéfkuchár Hotela FIS Jasná

prazdny

Rýchly koláč z čerstvého ovocia

Koláče

Tento koláč je veľmi chutný, rýchly a hneď sa zje. Preto ho robím veľmi často,...

prazdny

Exotické rezy

Dezerty

Spojenie kokosu a ananásu dáva tomuto šťavnatému zákusku výnimočnú chuť. Piekla som ho prvý krát ...

prazdny

Iç pilav

Bezmäsité jedlá

Ryža je v tureckej kuchyni nenahraditeľná. Okrem dusenej ryže, ktorá sa podáva ako príloha k...

prazdny

Pomarančovo-škoricový syrový koláč

Koláče

Zmiešame mleté sucháre, múku, škoricu, curok a rozpustené maslo.