Zapekaný chleba

fecalleg - fotkafecalleg, 26. júna 2013
Zapekaný chleba
Foto: fecalleg

Velmi rýchla a jednoduchá večera ale aj desiata.

2
porcie
30 minút
príprava
25 minút
na 180 °C

Suroviny

3 ks
1 ks
100 g
20 g
100 g
1 strúčik




Postup

  1. 1

    Bagetu nakrájame na kolieska(keď budeme bagetu krajat diagonálne vznikne nám vacsia plocha). Na olivovom oleji uprazime celer nakrajany na malé kocky, asi 10-15min za stáleho miešania. Celer poukladáme na nakrajanu bagetu, pridáme kapary okoreníme a osolíme. Na vrh poukladáme syr.

  2. 2

    Ruru rozohrejeme na 180 stupňov Celzia a bagetu zapekáme.. asi 7-10 minút.

  3. 3

    Dresing si pripravíme jednoducho. Do jogurtu pridáme korenie soľ, cesnak, olej a tymian. Rozmixujeme a mame hotovo. Na tanier poukladáme bagety polejeme dresingom a mozeme podavat.

Diskusia k receptu

marianne
nieco sa Ti poplietlo s zelerom a bagetkou v mnozstvach,oprav si...:-)
cesminaz
moze to byt spolu "fakt" velmi fajnove ;-) a chrumkave.Ja robim tiez v rure zapecene tuniakove chlebiky,ale väcsinou podavam s niakou pasovanou polievkou..tak mam uz rovno cele "menü" :-))
fecalleg
je to vyborne a hlavne ako spominas tak chrumka.. len kto nema rad celer tomu neodporucam.. ten v tomto recepte prevlada
evanaaa
A nemohol by sa ten celer navrch postrúhať? A tá bageta sa ničím nenatiera, je suchá?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia