Foto: fecalleg
Velmi rýchla a jednoduchá večera ale aj desiata.
2
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
25 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Bagetu nakrájame na kolieska(keď budeme bagetu krajat diagonálne vznikne nám vacsia plocha). Na olivovom oleji uprazime celer nakrajany na malé kocky, asi 10-15min za stáleho miešania. Celer poukladáme na nakrajanu bagetu, pridáme kapary okoreníme a osolíme. Na vrh poukladáme syr.
- 2
Ruru rozohrejeme na 180 stupňov Celzia a bagetu zapekáme.. asi 7-10 minút.
- 3
Dresing si pripravíme jednoducho. Do jogurtu pridáme korenie soľ, cesnak, olej a tymian. Rozmixujeme a mame hotovo. Na tanier poukladáme bagety polejeme dresingom a mozeme podavat.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu