Foto: izabella929
Tento recept som si iba tak vymyslela, lebo podobne robím v lete aj kuriatka, alebo dubáčiky. Vynovila som ho tým, že som skúsila pridať Zobraziť celý popisTento recept som si iba tak vymyslela, lebo podobne robím v lete aj kuriatka, alebo dubáčiky. Vynovila som ho tým, že som skúsila pridať bylinky Čubrica a urobila som dobre, je to vynikajúca chuť.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji som osmahla cibuľku a cesnak, pridala som umyté hlivy, posypala korením Čubrica, osolila, pridala čierne korenie a dusila na šťave, ktorú pustila hliva.Približne po 20 min. dusenia, som rozmiešala v 1 dc mlieka 2 lyžice múky a pridala som to ku hlive.Za stáleho miešania, kým sa múka zvarí, som postupne pridala aj smotanu.Probližne po pol hod. som hlivy odstavila zo sporáka a dochutila som šťavou s citona. Ako prílohu som podávala uvarené kolienka.
Diskusia k receptu