Hlivy na smotane

izabella929 - fotkaizabella929, 26. novembra 2011

Tento recept som si iba tak vymyslela, lebo podobne robím v lete aj kuriatka, alebo dubáčiky. Vynovila som ho tým, že som skúsila pridať Zobraziť celý popisTento recept som si iba tak vymyslela, lebo podobne robím v lete aj kuriatka, alebo dubáčiky. Vynovila som ho tým, že som skúsila pridať bylinky Čubrica a urobila som dobre, je to vynikajúca chuť.

2
porcie
30 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g čerstvá
250 ml
50 g
1 ks
štipka
1 ks
1 lyžica
1 bal.
1 strúčik
štipka
1 dc




Postup

  1. 1

    Na oleji som osmahla cibuľku a cesnak, pridala som umyté hlivy, posypala korením Čubrica, osolila, pridala čierne korenie a dusila na šťave, ktorú pustila hliva.Približne po 20 min. dusenia, som rozmiešala v 1 dc mlieka 2 lyžice múky a pridala som to ku hlive.Za stáleho miešania, kým sa múka zvarí, som postupne pridala aj smotanu.Probližne po pol hod. som hlivy odstavila zo sporáka a dochutila som šťavou s citona. Ako prílohu som podávala uvarené kolienka.

Diskusia k receptu

3sandra3
hubové omáčky milujem, aj moja neter, často si robievame
ola111
Ja mám hlivu veľmi rada,aj tento receptík môže byť fajn.
izabella929
ano, súhlasím s vami všetkými, že hlivové recepty sú vynikajúce.Rýchle hotové a dá sa upraviť na rúzne spôsoby.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia