
Ruské plnené pampúšiky
Pri tomto recepte som mala velmi velke obavy, co z toho vzide. S vysledkom som...

Nátierka z brokolicových hlúbov
Casto vam mozno z brokolice zostanu hluby, vela ludi ich vyhadzuje, pritom su jedle a...

Salašská špecialita – hovädzí guľáš
Umyté a odblanené hovädzie mäso nakrájame na rovnaké kúsky

Prekladance
toto jedlo vnímam ako typické dedinské, je rýchle a veľmi chutné, určite ho poznáte no...

Zlepované pusinky
Zmäknuté maslo vyšľaháme s cukrom a so žltkami do penista. Pridáme múku, cit...

Vegánsky nedeľný obed
Dnes som bola hladná a nechcelo sa mi pripravovať nič extra. Ale nakoniec z toho vznikol...

Domáci kečup
Veľmi mám rada domáci kečup - určite nechutí ako známe značky, za to však chutí ...

Polievka z morčacích drobkov s pečeňovými knedličkami
Počas mojej choroby chodil na nákup manžel. Veľmi ma "potešil", keď mi domov priniesol 4...

Kukuričné krekery so semiačkami
Blížia sa pochmúrne jesenné večery a nás popri knihe , alebo dobrom filme to bude často ťahať...

Dusená pak choi s bravčovou krkovičkou
Veľmi som si obľúbila pak - choi. Tak vám dnes ponúknem z nej šalát a ochutenú...

Restované kuracie prsia s ďumbierom a cesnakom na pestrofarebnom koberci
Iniciatívy na Vareche ma jemne posotili k tomuto môjmu pôvodnému receptu. S komory som vytiahol dávno...

Jednoduchý kapustový šalát
Chutny a pritom veeelmi jednoduchy salat - samostatne jedlo, ci priloha. V povodnom recepte bola...

Dvojfarebné grilážové rezy
Kokosová plnka: 250 g tuku rozpustíme, pridáme konden. mlieko, kokosovú múčku a všetko spolu zmiešame....

Zemiakové vareniky s hubami a klobáskou
Je to tak chutné, ryché jedlo, že ako rýchlo sa uvarí, tak rýchlo sa...

Chili
Vyskusala som vela variacii tohto tradicneho jedla z americkeho kontinentu a varim ho, s ...

Rýchle kuracie steaky
Bylinkovú pastu si pripravíme tak, že maslo rozpustíme a primiešame bylinky a koreniny a necháme stuhnúť, teraz...

Brokolicovo-syrové placky
Ak neviete napríklad, čo so zvyšnou ryžou z nedeľného obeda, mám pre Vás tip od...

Bramboračka
Pripravil Jakub Reimitz, šéfkuchár reštaurácií Galloperclub, Malecón, Tapas Bar a hotela Albrecht v Bratislave (recept pre...

Rezance hrubozrnné - aj pre diabetikov
Recept na tieto rezance som si vymyslela sama, teda garantujem ich kvalitu osobne. Múka na...

Morčacie stehno na suchohríboch
Hríby vložíme do hrnčeka a zabaríme vriacou vodou, necháme napučať. Mäso umyjeme, osušíme a pokrájame na kocky....

Hráškový paprikáš
Bola som sama doma. Manžel išiel ráno na krv a mal ísť aj k očnému lekárovi....

Zavárané dubáčiky so zeleninou
Tento šalátik je najlepšia fajnotka. Nakladám ho iba do menších pohárikov, lebo to je paráda, ...

Zapekaný karfiol
Ked je uz masa dost :) Pri tomto jedle mozete menit suroviny no zakladom je karfiol a...

Fazolové placičky se sýrem
Fazole zcedíme, necháme okapat, rozmačkáme a přidáme ostatní suroviny, promícháme a lžicí klademe na...

Praženica s jarnou cibuľkou
Keďže je tu sekcia raňajkových jedál, rozhodla som sa pridať jedlo, ktoré som mala ja...

Ružové jahodové rezy
VEĽKOSŤ PLECHU : 26x37 cm Cesto: Vyšľaháme bielka s cukrom, pridáme žĺtky, pudingové prášky a prášok do...

Španielske jahňacie kotlety
V hlbokej panvici zohrejeme olej, pridáme nakrájanú cibuľu, cesnak, papriky a opekáme asi 5 minút domäkka Potom do...