Tuniaková bageta

candel1 - fotkacandel1, 30. apríla 2012
Tuniaková bageta
Foto: candel1

Každý z nás má niekedy chuť na niečo studené a pritom mnohí vytvárame nudné rožky s maslom a šunkou. Mne sa včera chcelo Zobraziť celý popisKaždý z nás má niekedy chuť na niečo studené a pritom mnohí vytvárame nudné rožky s maslom a šunkou. Mne sa včera chcelo tvoriť:) zabralo to síce viac času a náčinia, ale výsledok bol o to lepší:)

2
porcie
10 minút
príprava
5 minút
na 200 °C

Suroviny

1 ks
4 KL
1 KL
1 list
1 ks
100 g
50 g
1 PL
1 PL




Postup

  1. 1

    Bagety rozkrojíme v strede a vložíme na chvíľu do vyhriatej rúry, aby skrehli

  2. 2

    do vodného kúpeľa dáme hrnček, kde rozohrejeme med a pridáme horčicu. vymiešame.

  3. 3

    po vytiahnutí chrumkavých bagiet z rúry ich obložíme majonézou, tuniakom, šalátom, mozzarellou, rajčinami (nakrájanými na kúsky) olivami, prípadne čo vás ešte napadne :) a nakoniec zalejeme horčicovo medovou omáčkou Dobrú chuť:)

Diskusia k receptu

korbacik
Mňaaam, milujem takéto zapečené pečivko. Myslím, že to dnes urobím na večeru, dcéra má rada tuniaka ( ja nie:-) ), a keďže sama celú konzervu nezje, urobím toto. V tomto stave - pripečenom:))), to zjem aj ja. Pekný deň.
nugettcandy
nedalo sa mi inak s tebou spojiť..ale ak si mal takýto istý NICK aj na pokeci,napíš mi prosím ťa na FB na meno Nina Mary Leto ... ďakujem.. nechcem otravovať diskusiu :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia