Fazuľa Mexiko

stefanm - fotkastefanm, 13. decembra 2010
Fazuľa Mexiko
Foto: stefanm

Robím ju často a aj z dvojitej dávky lebo jednu zjem sám :).

5 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks, nakladaná suchá (tmavá)
2-3 ks,domáca
2 hrste,sterilizovana alebo mrazená
1 ks, malý
1 ks, sterilizované (7 dl)
 sladka a chili
 podľa potreby




Postup

  1. 1

    Na oleji opražíme nadrobno nakrájanú slaninu a cibuľu,pridáme prepláchnutu fazuľu,kukuricu,nakrájanú klobásu,paradajkový pretlak a lečo.Krátko povaríme.Dochutíme soľou,korením,roztlačenym cesnakom a pridáme podľa chuti sladkú a chili papriku.Podľa potreby doplníme vodou,prevaríme a podávame s feferónkami a s chlebom.

Diskusia k receptu

tatranka
Tak táto panvica by určite získala jednotku u zálesákov.Určite chutné,výdatné a aj rýchle.Nedivým sa,že jednu dávku zješ sám.Vyskúšam.
julica
robievam, robievam. (Az tu pocujem nareky teflonu kviliaceho pod tarchou kovovej naberacky :))
koribori
hmmmm..vyzera a aj urcite chuti dobre...velmi mi to pripomína moju oblubenu stravu z cias ked som bol odvedeny..:-)...trencianske parky s miesanym vajickom...
duschko
Fazula, leco, slaninka, klobasa, chili, vsetko suroviny, ktore mam rad. Uz rozmyslam, co mi chyba a idem nakupovat. Velmi dobry typ na dnesny obed. Ukladam doMKK.
altyn
Všetko čo je tam je dobré, tak výsledok musí byť na "sčemerenie"! :-)))
jerica
@stefanm to určite nie je len Mexiko aj na horňákoch drevorubači si dávajú takú tvoju bombu , nie len na "vychodze" . Robievam , len nie na husto ale na krémovo & teplý čerstvý chlebík , jednoducho mňamka!!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia