Placky z ovsenných vločiek
Recept som získala od rehoľných sestier , sú chutné, nenáročné na prípravu a nevyprázdnia vám...
Kaleráb plnený hubami
Mladé kaleráby vydlabeme, aby steny zostali hrubé 0, 5 cm. Naplníme hubovou plnkou, skrojené...
Nepečená jablková torta
Niečo veľmi jednoduché, chutné a svieže... No ak by ste chceli, na tento...
Čokoládová tortička s malinovou omáčkou
Čokoládu spolu so šľahačkou dáme na oheň a rozpustíme. Necháme trochu vychladnúť a nalejeme na korpus,...
Koleno s pečienkou
Inšpirovala ma @bibia1 s receptom Bravčová pečeň v parnom hrnci. No a v rámci testov novopostavenej...
Cesnaková nátierka
Ahojte, ďakujem, že si idete pripraviť recept podľa mňa. Mám 10 rokov a dúfam,...
Mrkvová nátierka
Základ receptu je od priateľky a obmeny - to je často moja zábudlivosť. Najlepšia je samozrejme...
Kysnuté cesto
do múky zamiešame soľ a kypriaci prášok... urobíme si kvások z cukru mlieka a droždia a vymiesime...
Soufflé cheesecake z 3 ingrediencií
www. figovnik. com Vyskúšala som ultra virálny cheesecake z troch ingrediencií, ktorým je jednoducho plný internet. zdroj:...
Ananásovo-čokoládový koláč
Tento koláčik je oroginál z bazou a bez čokolády. výnimočný je preto lebo je z celozrnnej...
Zapekané Mňam
Zemiaky nakrájame na kocky a uvaríme. Karfiol a brokolicu/kto nemá rád brokolicu, dá viac karfiolu/ natrháme na...
Kuracie kávové kapsy s orechmi
Inšpirovala som sa viacerými úpravami jedál, no najmä som popustila uzdu svojej fantázii a vzniklo čosi...
Citrónové vločky
Chystala som sa piecť klasické linecké koláčiky, ale ako som vyberala z police múku a cukor,...
Guľky v kapuste
Do hrnca dáme podusiť kyslú kapustu s olejom, podlejeme vodou a necháme variť. Mleté bravčové...
Jarné redkvičky à la Východ
Mám veľmi rada červené redkvičky v šaláte či na chlieb, ale zmena je život a tak...
Alobalka
Mäso naklepeme, posolíme, okoreníme, pokvapkáme trochou oleja a necháme odležať do druhého dňa.
Katalánska pochutina
Tento recept je zo starého kalendára, mám ho už dávnejšie. Vyskúšajte, ak máte radi...
Základný recept na prípravu cestovín
V Taliansku sa zvyčajne hovorí čerstvým cestovinám "vaječné". Čerstvé cestoviny sa uvaria oveľa rýchlejšie ako sušené,...
Huby vo vlastnej šťave
Takto pripravené huby použivamé ako čerstve, nestracajú svoju pôvodnu chuť-Môžme ich pripraviť aj na masle, oleji alebo...
Limetkový krém
Skúsila som pripraviť niečo svieže v týchto horúcich dňoch, recept nie je môj, inšpirovala som...
Špargľová polievka s kôprom a rybacími knedličkami
V menšom hrnci na olivovom oleji orestujeme nadrobno nakrájanú šalotku do sklovita. Pridáme očistenú a nakrájanú špargľu, ...
Sezamové špičky
Ten, kdo už někdy pracoval s polišem ví, že jeho přednosti jsou nejen ve sníženém...
Pórová polievka
Nakrájame cibuľu, pór a zemiaky. Na olej dáme cibuľu a pór, pražíme do zmäknutia...