Grilované krevety s citrónom a prosciuttom
Marcel Ihnačák
executive chef hotela Double Tree by Hilton v Bratislave, 20. novembra 2011
executive chef hotela Double Tree by Hilton v Bratislave, 20. novembra 2011
Foto: Pravda - Ivan Majerský
Postup
-
1
Plátky prosciutta a polovičky cherry rajčiniek poukladáme na plech vyložený papierom na pečenie a dáme do rozohriatej rúry na 200 °C piecť dochrumkava – asi 10 minút.
- 2
Očistené krevety ochutíme soľou a čiernym korením. Na rozpálenú panvicu nalejeme olivový olej, položíme krevety a restujeme asi 3 minúty z oboch strán. Na záver pokvapkáme citrónom.
- 3
Na tanier položíme kúsky šalátu, na ne dáme krevety, chrumkavé prosciutto a pečené cherry rajčinky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu