Pšenovo-sezamová kaša

miomatka - bez fotkymiomatka, 17. júla 2014
Pšenovo-sezamová kaša
Foto: miomatka

Raňajková kaša, pripravujem ju v MioMate

4
porcie
25 minút
príprava

Suroviny

160 ml
40 ml
40 ml
1 liter

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Pšeno prepláchnite vriacou vodou, aby ste odstránili horkosť. Potom prepláchnite ešte raz sezam aj pšeno pod studenou vodou.

  2. 2

    Prepláchnuté ingrediencie spolu so strúhaným kokosom vložte do nádoby MioMatu a dolejte vodu.

  3. 3

    Zapnite MioMat, stlačte tlačidlo Mash/Soup a o 25 minút je vaša raňajková kaša hotová, stačí už len osladiť medom. Odporúčam podávať s ovocím. Dobrú chuť ;-)

Diskusia k receptu

8 komentárov k receptu
@terinka55 - kasu netreba skonzumovat hned, je uvarena, takze vydrzi cestu do prace uplne v pohode ;-) akurat ju odporucam potom zohriat.
@lesley - jasne, vdaka sa tip na korenie. odporucam dochutit az po dovareni, taku mam skusenost aj napr. pri polievkach ktore varim v MioMate
predpokladám, že keď si si dala taký nick ako máš, tak na Miomat nedáš dopustiť:-) mne sa páči, ale možno sa dajú rovnaké veci urobiť aj na sporáku a následne v mixéri - či nie? inak pekný recept!

Pridaj komentár k receptu: