Foto: svedka
V preklade ,,rychla vecera´´.Jednoducha a rychla cestovinova variacia.Velmi chutna :) Ak mate moznost,namiesto prosciutta pridajte susene sobie maso a namiesto parmezanu oprazte kusky syra Halloumi.
porcie
príprava
Postup
-
1
Spaghetti si uvarime v osolenej vode s trochou oleja.Nechame odtiect.
- 2
Smotanu si zahrejeme,pridame mlieko s ciernym korenim,pretlakom a stipkou soli.
- 3
Papriku cervenu i zelenu si nakrajame na kocky a pridame do smotany-nevarime,len zahrievame cca 3 minutky,nech sa paprika len trosku spari,ale zostane stale chrumkava.Spaghetti pridame do zmesi a este chvilku miesame na miernom ohni.
- 4
Prosciutto si pokrajame na kocky.Na tanier si nalozime spaghetti so smotanovo-paprikovou zmesou,posypeme kuskami prosciutta a posypeme parmezanom.A mame hotovo :) Nenarocne,ale naozaj chutne.Dobru chut :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@afataqa hmmm zaujimava otazka,prudis aj pod mojimi receptami?:D haha zart,moze byt.Nevymyslela som toto jedlo,len sa naucila a posunula,lebo je rychle a zaujimave.Talianska kuchyna?mozno.Seversky styl?urcite :)
len som sa pytala, lebo sa mi to zda trochu divnô :-) ale nekostovala som, mozno by som zmenila nazor, ale asi skor nie :-)
Ale u mňa jasne naj Snabb middag na vareche :) Chvalim :)