Netuším, prečo ju tak voláme, ani či naozaj pochádza z Anglicka, ale je chutná. Treba vyskúšať. Je však pomerne náročná na čas na druhej Zobraziť celý popisNetuším, prečo ju tak voláme, ani či naozaj pochádza z Anglicka, ale je chutná. Treba vyskúšať. Je však pomerne náročná na čas na druhej strane však môžete spotrebovať zvyšnú ryžu a kuracie mäso z predošlého dňa.
Postup
-
1
Zeleninu očisť a pokrájať, alebo postrúhať na rezančeky. Na oleji speniť cibuľu, opražiť zeleninu podliať vývarom a dusiť.Pridať karí a poprášiť hl. múkou a opäť dusiť 3 minúty.
- 2
Doliať zvyšným vývarom a variť 30 minút. Uvarené kuracie mäso pokrájať na malé kúsky. Jablko očistiť, pokrájať na kocôčky a pridať spolu s uvarenou ryžou a vareným kuracím mäsom do polievky. osoliť, okoreniť. ochutiť tymiánom. Na miernom ohni variť ďaľších 15 minút.
- 3
Do horúcej polievky priliať teplú sladkú smotanu a podávať.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu