Palermské rezy fotorecept

tangarinka - fotkatangarinka, 6. apríla 2013

Chutný víkendový koláč...neviem prečo ten názov.Možno pochádza z Palerma :-)

20 minút
príprava
25 minút
na 170 °C

Suroviny

Cesto:
150 g
120 g
1 ks
1 ks
250 g
1 ks
8 PL
Plnka:
150 g
8 PL
2 PL
Sneh:
4 ks
150 g




Postup

  1. 1

    Cukor,maslo,žltko vymiešame do peny.

    Palermské rezy (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Pridáme mlieko a múku s kypr.práškom.

    Palermské rezy (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Cesto rozotrieme na plech a predpečieme 10 min.

    Palermské rezy (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Na cesto kladieme kôpky jahod.džemu a zavarených orechov v mlieku s cukrom.Na to rozotrieme tuhý sneh a dopečieme.

    Palermské rezy (fotorecept) - obrázok 4

Diskusia k receptu

lusinkab
z Palerma asi nie je ale vyzera neskutocne lakavo :-) takze ukladam na vysksuanie .... moj priatel (z Palerma) ma veeeeelmi rad sladke takze najblizsie ak sa pustim opat do pecenia vyskusam tento tvoj receptik :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia