Tento receptík je veľmi chutný , a zdravý, keďže kapustička má bohaté vitamíny ako C, K, B, fosfor, železo....Obzvlášť v jeseni, keď naše telo Zobraziť celý popisTento receptík je veľmi chutný , a zdravý, keďže kapustička má bohaté vitamíny ako C, K, B, fosfor, železo....Obzvlášť v jeseni, keď naše telo potrebuje dostatok vitamínov, je kapusta vhodná a zdraviu prospešná.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky v šupke dáme variť. Ak nám vychladnú, najemno ich postrúhame, a pridáme soľ, žltok, a zahustíme múkou.
- 2
Pomleté údené mäso zmiešane s nasekanou petržlen. vňaťou. Cestíčko vyvaľkáme na doske, ktorú si pomúčime, a vykrojíme z neho kolieska. Do stredu dáme ochutené údené mäso a vyformujeme okrúhle knedličky, ktoré dáme variť v osolenej vode.
- 3
Kyslú kapustu si podusíme na oleji, ochutíme petržlen. vňaťou a slaninkou. Podávame s varenými knedličkami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu