Cestoviny s paradajkami, mozzarellou, pestom a špenátom
Tento recept som dostala od známeho zo Šale, recept si môžete upraviť, niekedy ho robím...
Údené rebierka s kyslou kapustou a klobásou
Pôvodne som chcel robiť koložvársku kapustu, ale spomenul som si z detstva na podobný recept ako...
Hrnčeková brownie torta s quinoou bez lepku
Dnes máme pre vás maškrtu, pri konzumácii ktorej nemusíte mať veľké výčitky. Obsahuje totiž výživné suroviny ako quinoa, kakao, kokosový olej a mandle....
Kapusta s vlašskými orechmi a tofu
Kapusta bola v slovenskej kuchyni odjakživa veľmi používanou zeleninou. Väčšinou sa používa zvlášť biela a zvlášť červená. Ono to ide ale spojiť do jedného a výsledná chuť je výborná....
Venčeky z odpaľovaného cesta s tvarohovým krémom
Cesto: Do vody v hrnci pridajte maslo a nechajte ho na plameni rozpustiť. Pridajte múku a...
Chcete si urýchliť pečenie vanilkových rožkov? Super tip, ako ich urobiť raz-dva
Tvarovanie rožtekov zaberie dosť času, ale to sa dá zmeniť...
Gaštanové rezy
Cesto: Celé vajcia vyšľaháme s cukrom, pridáme olej, múku s práškom do pečiva a kakao....
Kakaová bábovka s ríbezľami
Pomerne bežný recept, časom mierne pozmenený tak, aby vo finále bola bábovka mäkká a vláčna...
Medovníkový adventný kalendár
Adventný kalendár z dobrého medovníkového cesta je čarovná dekorácia zložená z množstva drobných sladkostí, ktoré vás...
Pečený pstruh plnený sušenými slivkami
Kombinácia ovocia a mäsa je ešte stále pre mnoho ľudí tabu. Pritom je to výborná vec. Sušené slivky v kombinácii s rybacím mäsom sú delikatesou....
Krémová brokolicová polievka
Vyprážala som brokolicu na hlavné jedlo, ostali mi hlúby aj časť brokolice, tak som uvarila...
Zapečené pšeno s jablkami
Pšeno je jedna z mojich veľmi obľúbených surovín. Dá sa pripravovať naslano, ale aj nasladko. Keďže je to bezlepková obilnina, hodí sa aj pre tých, ktorí lepok nemôžu....