Druhy jedál (recepty podľa klikanosti)

prazdny

Lahodné jahodové minišarlotky

Dezerty

Cesto pripravíme tak, že oddelíme bielky od žĺtkov. Bielky šľaháme so štipkou soli a polovicou...

prazdny

Nutellové buchtičky

Dezerty

Nutellové buchtičky patria medzi najjednoduchšie a najrýchlejšie recepty. Sú veľmi chutné :) Miesto nutelly...

prazdny

Bezlepkový chlieb s medvedím cesnakom

Chlieb

V období medvedieho cesnaku je toto pastva pre chuťové poháriky. Chlebík je nenáročný a pokojne medvedieho cesnaku môžete pridať podľa chuti aj viac....

prazdny

Verné srdiečka

Koláče

Na dosku preosejeme práškový cukor, pridáme nastrúhanú čokoládu, mandle, mleté korenie a bielok...

prazdny

Leporelo sendvič s hovädzími hoblinkami

Hovädzie mäso

K stolu, aj do prírody! Pre gazdiniaka, no týmto variantom „obloženého chlebíka“ sa zavďačíte...

prazdny

Sushi „burrito“

Hlavné jedlá

Vyzerá to ako burrito, chutí to ako sushi. Skúste toto sushi “burrito” - čaká na vás presne to isté čo v sushi, no v praktickejšej a prenosnejšej podobe....

prazdny

Domáce pirohy plnené zemiakmi

Cestoviny

Máte doma zvyšnú zemiakovú kašu a neviete čo s ňou? Čo tak si urobiť domáce pirohy?...

prazdny

Jablkový mrvenicový koláč

Koláče

Najskôr si pripravíme mrveničku: rýchlo premiešajte múku, ovsené vločky, cukor a maslo. Najjednoduchšie je...

prazdny

Perníčky bez lepku s čokoládovou polevou

Dezerty

Dnes sme si upiekli klasické vianočné perníčky, samozrejme bez lepku. Postačí vám na ne naše chladené medové bezgluténové cesto....

prazdny

Ovocie na perinke

Dezerty

Na prípravu použijeme akékoľvek ovocie, v mojom prípade to bola lesná zmes. Mierne ju zohrejeme a...

prazdny

Ryža s jablkom a vlašskými orechami

Bezmäsité jedlá

Skúšali ste niekedy sladko-slanú kombináciu ryže a jabĺk? Vyskúšajte tento jednoduchý recept s ryžou SOS! Ideálny ako...

prazdny

Hnedá ryža s restovanou zeleninou

Bezmäsité jedlá

Ak hľadáte ľahko pripraviteľné, ale chutné a zdravé jedlo na dni, keď sa vám nechce tráviť veľa času v kuchyni, ale nechce sa vám jesť z donášky, tento recept je pre vás....

prazdny

Talianske biscotti

Dezerty

Biscotti patria v Taliansku k Vianociam a jedia sa na raňajky s espressom, kapučínom alebo s...

prazdny

Bábovka s lieskovcami

Koláče

Žĺtky vyšľaháme s kryštálovým cukrom. Pridáme olej, minerálku a múku zmiešanú s práškom do pečiva....

prazdny

Mäsové cigánske guľky

Hovädzie mäso

Hovädzie mäso nakrájame na malé kocky a orestujeme na panvici spolu s nakrájanou cibuľou a slaninou...

prazdny

Zelerový krém s restovanou červenou repou

Večera

Polievka, ktorú predstavil priamo pred kamerami šéfkuchár Ján Duda v slovenskom filme Dokonalosť sama.

prazdny

Tapiokový dezert s longanom a mangom

Dezerty

Longan je tropické ovocie, ktoré rastie v strapcoch a trochu sa podobá na známejšie liči. Obsahuje...

prazdny

Bambulkina bublanina

Koláče

Najprv som vyšlahala v jednej mise zltka s cukrom . Do druhej misi som si preosiala...

prazdny

Cícerové ragú s opekanou knedľou bez lepku

Bezmäsité jedlá

Máte chuť na výživný obed bez mäsa plný bielkovín, vitamínov a k tomu ešte aj veľmi chutný? Ste na správnej adrese....

prazdny

Kuracie prsia v bryndzovo-kôprovej perine s hráškovým pyré

Kuracie mäso

Kuracie prsia rozrežeme na rezne, osolíme, okoreníme z obidvoch strán. Na panvicu dáme olej...

prazdny

Jablkové misky

Dezerty

Tento recept som našla v učebnici a zapáčil sa mi. Problémom bolo to, že to...

prazdny

Tekvicové šúľance so syrom

Bezmäsité jedlá

Ak chcete šúľance vyskúšať na trochu iný spôsob, použite namiesto zemiakov do základu tekvicu....

prazdny

Zemiaková zmes z Verony

Bezmäsité jedlá

A opäť jeden z receptov, kde nechýbajú moje obľúbené paradajky. Tentokrát v kombinácii so zemiakmi...

prazdny

Varené placky

Dezerty

V miske rozmiešame tvaroh s práškovým cukrom a rastlinným tukom. Pridáme vajcia, múku, krupicu,...

prazdny

Bravčové v zelenom šate

Bravčové mäso

Listky medvedieho cesnaku poukladame na pracovnu dosku nan rozvozime platky slaniny . Na slaninu medvedi...

prazdny

Bezlepkové vianočné perníky

Dezerty

Suroviny spracujeme na hladké cesto, vyvaľkáme a pomocou formičiek vykrajujeme rôzne tvary.

prazdny

Džem z arónie

Nátierky

Obávala som sa, že džem bude trpký, ale mýlila som sa. Je výborný