Marinovaná hruška s piškótovými obláčikmi

Peter Pikovský
šéfkuchár Grandhotela**** v Starom Smokovci, 23. októbra 2018 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Marinovaná hruška s piškótovými obláčikmiFoto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
100 min
príprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Piškóta: Z vajec, kryštálového cukru, múky, oleja a citrónovej kôry upečieme piškótu, ktorú pri podávaní natrháme na kúsky a pokvapkáme sirupom z hrušiek.

  2. 2

    Hrušky: Z 1 dielu vody, 1 dielu cukru, zo škorice, z anízu, badiánu a citrónovej šťavy vyrobíme sirup, v ktorom varíme 5 minút hrušky. Tie necháme chladnúť v sirupe.

  3. 3

    Pena: Vyšľahanú šľahačku s práškovým cukrom zmiešame so syrom mascarpone.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist