Večera (recepty podľa klikanosti)

prazdny

Pečené zemiaky a baklažán v paradajkovej omáčke s parmezánom

Bezmäsité jedlá

Skúsil som skombinovať dve zdanlivo nezlučiteľné chute - klasické pečené zemiaky s aromatickou paradajkovou omáčku. Vyšlo...

prazdny

Paradajky plnené ovčím syrom

Bezmäsité jedlá

... kúpil som výborný ovčí syr, kusisko sme pojedli len tak, kusisko som naložil do...

prazdny

Šampiňónový pekáčik s novými zemiakmi

Bezmäsité jedlá

Potreboval som minúť zásobu čerstvých šampiňónov, tak mi prišiel pod ruky tento fajn recept....

prazdny

Cachochbilli /fotorecept/

Kuracie mäso

Cachochbilli je u nás menej známa úprava kuraťa. Recept pochádza z Gruzie. Podľa neho pripravené...

prazdny

Grilované kuracie kúsky s jarným šalátom

Kuracie mäso

V miske vymiešame marinádu (soľ, mleté korenie, med, kečup, olej a grilovacie korenie)...

prazdny

Perlička na smotane

Hlavné jedlá

Dostala som v práci výslužku, tak šup do kuchyne experimentovať. Hovorí sa že mäso z...

prazdny

Žemľovka s jablkovo-tvarohovou plnkou

Hlavné jedlá

Táketo jedlo , ktoré máme doma radi nedá sa neuverejniť. Žemľovku , milujeme aj vnúčata.

prazdny

Špenátová palačinka s rajčaty a mozzarellou

Bezmäsité jedlá

Palačinka může být klasická s moukou, nebo bezlepková. Recept je na bezlepkovou.

prazdny

Rizoto Gharch Polow

Bezmäsité jedlá

Iran je krajina kde miesaju ryzu so zemiakmi, kapustou, sosovicou, mrkvou ci hribami ale...

prazdny

Trojfarebný venček

Koláče

Z múky mlieka, soli, cukru , droždia , oleja a vajca, som vypracovala cesto, ktoré som rozdelila...

prazdny

Mini Cordon bleu a karfiolové zemiaky

Bravčové mäso

Aby mäso dlho nestálo v mrazničke tak ho zvyknem obmieňať. Tentoraz prišla na rad bravčová panenka...

prazdny

Banánové placky

Dezerty

Inšpirovala som sa p. Malíkom, ktorý ich uvádzal v Magazíne. Recept som si však upravila...

prazdny

Srnčie plece rolované

Hlavné jedlá

Niekedy sa dobrí ľudia zmilujú a podarujú nám niečo prírodne odchované /pozdravujem týmto Martina :) / a...

prazdny

Losos na šampiňónoch

Hlavné jedlá

Filety pokropíme citrónom, ľahko potrieme rastlinným maslom, osolíme a okoreníme. Na 10 minút ich...

prazdny

Zemiaky na paprike s kuracinou

Kuracie mäso

Ak dočítate môj recept, určite väčšina so šomraním skonštatuje, veď je to variant obyčajného zemiakového paprikáša (po starokošicky „paprikáškrumpli“)!...

prazdny

Hovädzie s fazuľou a krúpami - eintopf

Hovädzie mäso

Ďalšie hrejivé, bohaté zimné jedlo z jedného hrnca...

prazdny

Bravčové so skaramelizovanou cibuľou a s cesnakom

Bravčové mäso

Variant so slovenskou ryžou, ale aj so zemiakovou kašou „šmakuje“ úžasne! Nedávno som túto technológiu použil...

prazdny

Cestoviny so zelenou špargľou

Cestoviny

Odložila som si hlavičky, keď som robila rizoto, že skúsim dať do cestovín.

prazdny

Vaječná omeleta so zeleninou

Bezmäsité jedlá

Najskôr si pripravíme zeleninu tak, že cibuľu nakrájame na ...

prazdny

Bugiurnti-Bouyiordi

Večera

... recept pod tymto nazvom som nasla v casopise EVA a hned sa mi zapacil, robila...

prazdny

Vegánske špaldové pirohy

Cestoviny

Pripravíme si cesto - v miske zmiešame múku, olej, vodu a soľ. Vypracujeme hladké...

prazdny

Rodinný šalát

Večera

Tento šalát veľmi často robím a za každým je iný a veľmi chutný . Robím ho deťom...

prazdny

Různé smažené sýry

Bezmäsité jedlá

Při publikaci receptu na smažený Hermelín , který přidal kolega na Vareche tassiedevil se rozvinula velmi příjemná...

prazdny

Hovädzie kocky na smotane s klobásou a fazuľkami

Hovädzie mäso

Dnešný nedeľný obed. Mala som v mrazáku posledný kúsok hovädziny a kombinovala som ho dnes s...

prazdny

Thajské rezance vo woku

Bravčové mäso

Zohrejeme približne 1 liter vody v hrnci alebo v rýchlovarnej kanvici. Rezance dáme do misy a...

prazdny

Koláč trio

Koláče

Cesto: vyšľaháme sneh, v inej nádobe žĺtky s cukrom a postupne pridáme olej, vodu, ...

prazdny

Esejský chlebík

Bezmäsité jedlá

Kúpili sme si pšenicu jednozrnku, dnes som spravila na skúšku tento...

prazdny

Nátierka z cíceru a pečených paprík

Bezmäsité jedlá

Ak tu taký recept už je tak tento ani nečítajte, nátierky sú u nás vždy vítane...