Špenátové cestoviny s tuniakom

houmer - fotkahoumer, 4. januára 2010

Sú to výborné cestoviny s tuniakom. Tieto cestoviny používame väčšinou na sobotnú rýchlu večeru. Cestoviny môžu byt aj ako obed pre celu rodinu.

4
porcie
50 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g
2 del
100 g
3 ks
1 konzerva




Postup

  1. 1

    Cestoviny uvaríme podla návodu.

  2. 2

    Smotanu spolu s Karička - črievkom privedieme do varu, pridáme posekanú čerstvú bazalku, vaječné žĺtka, biele korenie a krátko prevaríme.

  3. 3

    Pri servírovaní cestoviny prelejeme syrovou omáčkou, navrch položíme kúsky tuniaka a pokvapkáme balsamico krémom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia