Losos s čínskou zeleninou
Tento recept je z cisnkej kuchyne, ktory si je mozny pripravit aj na Slovensku. Je...
Zemiakové beľušky z nekysnutého tvarohového cesta
Očistené nakrájané zemiaky uvaríme v osolenej vode. Scedíme, pridáme maslo, mlieko, soľ, ...
Štavnatá hovädzia slabinka k domácemu chlebu
Iowa a farmári, patria nerozlučne k sebe! Ich „country style“ kuchyňa má dobré meno. Farmár_Redneck,...
Ryžové rezance so zeleninou a s arašidovou omáčkou
Prvé jedlo, ktoré uvarím, sú moje obľúbené ryžové rezance s arašidovou omáčkou. Je to...
Vajíčka s pórikom a paprikami
Rýchlo a chutne pripravené vajíčka so zeleninou, v recepte je použitý rastlinný pohánkový jogurt a je...
Pečené kuracie stehná na cesnaku s plnenými paradajkami
Dnes som pre mojich blízkych pripravila tento obed... všetkým veľmi chutilo...
Domácí mini pizza Margherita
Mouku prosejeme do mísy, smícháme se solí, doprostřed uděláme důlek, vsypeme do něj droždí,...
Kura na zemiakoch
Tetno recept som našla na internete. Chutí veľmi dobre ale kto nemá moc rád kyslé, dajte...
Jahňacina na čabiansky spôsob
Jahňacie mäso nakrájame na kocky. Cesnak pokrájame nadrobno. Rozmarín, tymian, cesnak, olej,...
Pečené kura na bylinkovom masle s cesnakom
Táto kombinácia byliniek na kurčati má u mňa dnes premieru.
Pekáčové rezne
Tento recept robím, keď čakám na obed viacej ľudí. Keď sa zíde početnejšia rodina a príbuzní.
Gyros z trouby
Nedávno jsem viděla na netu nějaké video, jak si připravit v domácích podmínkách gyros. Původně...
Rýchla ázijská polievka
Kto má rád štipľavú Áziu si príde na svoje. Recept pritom netrvá dlhšie ako 30 minút...
Ružičkový kel s gorgonzolou a so slaninou
Inšpirácia na jednoduchý obed alebo večeru. Ideálnou prílohou je batátovo-zemiakové pyré s cesnakom, jednotlivé chute...
Prekladané sójové plátky
Chutné sýte jedlo inšpirované receptom z časopisu Dobré jedlo.
Pečený Katsu Curry
Aj v japonsku maju cudne jedla, tzv. Yōshoku- pojaponstene europske. https://en. wikipedia. org/wiki/Y%C5%8Dshoku ...
Paradajkové placky Tomatokeftedes
Recept na tieto paradajkové placky pochádza z gréckeho Santorini. A takto ich robí moderátor Martin Pyco...
Pikantný pečený bôčik, marinovaný v harrise
Pred rokom som prvýkrát vyrobila doma pálivú harrisu a v našich podmienkach som použila bôčik, ktorý...
Sliepka v ryži
Kúpili sme päť čerstvých domácich sliepok tak skúšam rôzne možnosti ich využitia. Táto verzia , v...
Zapekané kuracie rezne
Vezmeme to od kapusty, popražíme ju na oleji okorenime , osolíme a namočíme do vody...
Teľacia sviečkovica na tekvicovom pyré
Teľaciu sviečkovicu osolíme, okoreníme, pridáme vetvičky rozmarínu, vložíme do vrecka na pečenie, zaviažeme a dáme do...
Bravčové rebierka v domácej sudovej kapuste s knedlíkom
Obľúbené jedlo a klasické, ale počas leta to má celkom inú chuť, keď sa to...