Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
denyany
„Domáci hummus”
Hummus si robievam tiež a občas niečo pridám na ozvláštnenie. Zaujímavú chuť dodá rímska rasca, len opatrne s ňou, je dosť aromatická a nevonia každému. Výborný je aj hummus s olivami.
dvorka
„Do zásoby: 5 spôsobov, ako uchovať vylúpané vlašské...”
Tiež mám veľmi dobrú skúsenosť so sterilizovanými orechmi. Vydržia niekoľko rokov bez toho, aby stratili na chuti. Nezožltnú ani nezhorknú. Takto zaváram aj nastrúhané orechy ak mi ostanú. A čo ma najviac prekvapuje je to, že to sú jediné orechy ktoré ako alergik na orechy môžem jesť. Len z takto zaváraných mi nepuchne jazyk a ústa. Preto si orechy zaváram už x rokov. A orechy v mede? Lahôdka. No aj v rume môžu byť dobré, tak som ešte neskúšala. Ak motyka vystrelí, tak tento rok urobím ☺