Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
marienka44
„Oškvarkové pagáčiky s kyslou smotanou (fotorecept)”
Neverím pagáčikom s kypriacim práškom, radšej mám s kvasnicami. Dá sa tento recept tak upraviť? Palmarín by som zamenila za maslo. Cesto je asi veľmi mastné, keď sa pridáva na 500 g múky až 250 g Palmarínu. Neb. svokra ma učila, že do pagáčov ide vždy hladká múka, bola dobrá kuchárka.
Páči sa mi tvoja formička. Kde dostať takú kúpiť?
olinecka
„Metrový zákusok s pistáciovým krémom (fotorecept)”
@gretka70 (18.12.2023 05:56)

Wau tak tento tvoj komentik veľmi potešil som rada, že sa recept páči. Vyskúšaj túto dobrotu zvládneš to.... Z celého srdca ďakujem za prianie v nasledujúcom roku... Hádam keď bude zdravie ešte budeš mať čo čítať. Ďakujem veľmi pekne a prajem aj tvojej rodinke požehnané Vianočné sviatky, zdravia, lásky a šťastný krok do Nového roka...
gretka70
„Metrový zákusok s pistáciovým krémom (fotorecept)”
Olinečka,lahodné potešenie pre dušu na ráno.Máte úžasné recepty a vidieť ,že inovácie nechýbajú.Starý dobrý metrový koláč.Musí byť veľmi chutný s tou pistáciovou chuťou.
Urobím tiež na Vianoce a prekvapím rodinu,keď poviem metrový,tak len prevracajú oči.
Zákusok musí mať úžasnú chuť.Gratulujem.
Mám rada Vaše recepty.Sú inšpiratívne. Prajem Vám príjemné sviatky a v nasledujúcom roku zdravie a nápady na nové recepty.
chatarka
„Baileys”
brmbuska, aj tento rok sa púšťam do pripraví vášho receptu baileys. Minulý rok som s ním mala premiéru. Chutil všetkým natoľko že ho chcú aj tento rok a vidím že sa stane mojou vianočnou tradíciou. 💯👍🏼✨🌲❄️❄️❄️❄️❄️🥃🥃
boxik
„Opýtali sme sa odborníka: Patrí kapor do vane? Fundované...”
Tento rok čítame veľa rád a odporúčaní o tom čo robiť s vianočným kaprom. Všetky ,alebo väčšina týchto „rád“ zabúda na nás ktorý nevaríme na Vianoce kapustnicu či inú polievku ,ale k našim Vianociam patrí rybacia polievka a myslím ,aspoň podľa mojich známych ,že nás nie je málo . No a my okrem mäsa na vyprážanie potrebujeme aj hlavu a vnútornosti , najmä mlieč a ikry sú veľmi cenené a ja využijem aj kapriu pečeň. Pochybujem ,že by mi to poskytli nejakí brigádnici čo ryby predávajú .
dormella
„Talianske drobné pečivo Baci di dama s vlašskými orechmi”
Bacci di dama jsou tipicky produkt z italskeho kraje Piemont, takze mandlova mouka, pak mouka hladka, studene maslo na kosticky a cukr, vse po 150 gr.
Piskoty se pak slepuji rozpustenou kvalitni horkou cokoladou - staci pul lziky a prave v tom je to kouzlo, tedy jemny sladky a mekkoucky piskot, spojeny horkou cokoladou.
Nic proti inovaci, ale Baci di dama jsou vele stary, originalni recept, se zvlastni pointou, skoro pohadkovou . . . .