Komentáre najnovšie
Pridaj diskusiuDiskusie
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 0 zatiaľ bez komentárov
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 345 najnovší komentár dnes 12:37
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 367 najnovší komentár 1. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 345 najnovší komentár dnes 12:37
- Valeri: Ako na zvýšený cholesterol ? 42 najnovší komentár včera 15:11
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 7 najnovší komentár 16. apríla 2025
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 181 najnovší komentár dnes 12:37
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Zapekaná bravčová panenka v slaninke VIDEO
-
Zábavný spôsob, ako farbiť vajíčka. Skúste túto metódu s kypriacim práškom a octom VIDEO
-
Krémové kuracie karí pečené v rúre VIDEO
-
Nepečený cheesecake à la dubajská čokoláda VIDEO
-
Pudingovo-šľahačkové poháre s likérom a čokoládou VIDEO
-
Tvarohová vianočka bez kysnutia VIDEO
-
Vajíčkové kvetinky VIDEO
-
Veľkonočná plnka: Zistite, čo všetko do nej môžete dať, aj ako ju upiecť pekne nadýchanú a šťavnatú
-
Víkendové pečenie: 11 receptov na vynikajúce koláče s kyslou smotanou
-
Jednoduché a predsa výborné: 10x lekvárové taštičky. Pečie ich aj herečka Eva Pavlíková, vyskúšajte aj jej recept
-
11 receptov na veľkonočné rolády: Krásne na pohľad, lahodné na jazyku. A prezliecť do nich môžete aj známe zákusky!
-
Sýty prívarok: 9x zemiaky nakyslo. Perfektne ladia so špekáčikom, s fašírkou ale aj pečenou krkovičkou
-
Pestré farby a lahodná chuť: 9x vajíčková tlačenka, chuťovka ako stvorená na veľkonočné pohostenie
-
Najobľúbenejšia sviatočná príloha: Ako predĺžiť trvanlivosť zemiakového šalátu? Tieto rady sa vám zídu, ak ste ho spravili priveľa
Som rada, že ťa oslovil , prevoňal k tebe.
Ďakujem krásne za milý komentár...
Dobrý deň, tento recept je súčasťou článku a články sa do kuchárskej knihy ukladať nedajú. Pripájame linky na recepty na lemon curd od našich prispievateľov, vybrané recepty si môžete do KK uložiť:
varecha.pravda.sk/recepty/lemon-curd-fotorecept/9448-rece...
varecha.pravda.sk/recepty/lemon-curd/18137-recept.html...
varecha.pravda.sk/recepty/torta-citronka-fotorecept/66390...
Veď to nie je povinné :) Diskusia o varení, ktorú pred rokmi odštartovala @haji (ďakujeme a pozdravujeme) sa stala veľmi obľúbená medzi našimi používateľmi (tými, ktorí do nej prispievajú svojimi komentármi, ale aj tými, ktorí si ju radi „len“ čítajú).
Preto ju s dobrým úmyslom obnovujeme na začiatku nového mesiaca (ak tak neurobí niektorý náš používateľ), aby ste si aj naďalej mohli jednoducho vzájomne zdieľať svoje kulinárske výtvory a tipy.
Otvorenie novej diskusie na začiatku mesiaca je používateľsky prívetivejšie – staršie diskusie sú dlhé, obsahujú veľa komentárov, tak je to takto prehľadnejšie a praktickejšie.
Nikoho, samozrejme, nemôžeme nútiť pridávať komentáre do novej diskusie, tak ako nemôžeme nikoho nútiť zakladať nové diskusie, ale keďže by táto rubrika mnohým chýbala, robíme tak my, vnímame to ako dobrú službu pre všetkých našich prispievateľov a čitateľov. Aj preto je nám ľúto, že túto našu aktivitu vnímate negatívne.
Prajeme Vám i všetkým na Vareche príjemnú a pokojnú nedeľu.
Ďakujem za návnadu …
Výhercom gratulujem.
robila som k tomu aj domácu majonézu - to sa zase napráskame :-)))
Cheesecake pred koncom pečenia posypem cukrom a dám na pár sekúnd pod gril.
Obed bol trochu slávnostnejší, keďže u nás už vládne pred-karnevalová nálada :-))
Nabudúci víkend už bude karneval v plnom prúde, húfy ľudí, hudba … ufff… už počas týždňa začínajú aktivity, každý deň sa niečo deje.
My v piatok utekáme na hory :-))
Mala som nachystanú aj redkvičku, ale zabudla som ju dať :-(
Mäso bolo len narýchlo opečené, posolené a pokorenené, zemiaky uvarené v osolenej vode, pomaslené a pokorenené. Jednoduché a chutné. Jediný problém, že trochu drahšie :-)
Ďakujem za recept.Včera som prvý krát robila tieto buchty a podarili sa🙂. Akurát,že som viac ich mohla dať k sebe a ešte musím doladiť rezanie lebo pri prvom ceste bolo aj zopár zbytočne malých buchtičiek😆. Recept ste dávali sem už je to staršie ale pekne ďakujem.Doma spokojnosť, deťom chuti a aj mne 🙂👍