Komentáre najnovšie
Pridaj diskusiuDiskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 15 najnovší komentár dnes 09:36
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 0 zatiaľ bez komentárov
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 354 najnovší komentár včera 09:54
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 15 najnovší komentár dnes 09:36
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 354 najnovší komentár včera 09:54
- Valeri: Ako na zvýšený cholesterol ? 42 najnovší komentár 29. apríla 2025
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 7 najnovší komentár 16. apríla 2025
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 171 najnovší komentár včera 09:54
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 15 najnovší komentár dnes 09:36
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Zapekaná bravčová panenka v slaninke VIDEO
-
Zábavný spôsob, ako farbiť vajíčka. Skúste túto metódu s kypriacim práškom a octom VIDEO
-
Nepečený cheesecake à la dubajská čokoláda VIDEO
-
Pudingovo-šľahačkové poháre s likérom a čokoládou VIDEO
-
Tvarohová vianočka bez kysnutia VIDEO
-
Vafle z varených zemiakov, jednoduchý nápad na chutnú chrumkavú chuťovku VIDEO
-
Vajíčkové kvetinky VIDEO
-
Veľkonočná plnka: Zistite, čo všetko do nej môžete dať, aj ako ju upiecť pekne nadýchanú a šťavnatú
-
Víkendové pečenie: 11 receptov na vynikajúce koláče s kyslou smotanou
-
Jednoduché a predsa výborné: 10x lekvárové taštičky. Pečie ich aj herečka Eva Pavlíková, vyskúšajte aj jej recept
-
Sýty prívarok: 9x zemiaky nakyslo. Perfektne ladia so špekáčikom, s fašírkou ale aj pečenou krkovičkou
-
11 receptov na veľkonočné rolády: Krásne na pohľad, lahodné na jazyku. A prezliecť do nich môžete aj známe zákusky!
-
Od pondelka do nedele: Chutné polievky, cestoviny, sviatočné mäsko aj večerné rýchlovky. 14 tipov, čo variť tento týždeň
-
13x špagety: Od úplne jednoduchých až po nadupané kombinácie skvelých chutí
V reštaurácii vám k ním ponúkajú podbradník ! ☺️
Najlepšie sú pečené na grile. Ja som ich robila dnes v rúre.
Najskôr sa trochu očistia….
Odolať jedlu neviem ani ja.😉
Súhlasím ale s @dr.
80% zdravá vyvážená strava, žiadne diéty len pevná vôľa pri zdravom stravovaní, neponáhlať sa, jedlo si vychutnať a 20% cvičenie..
U mňa funguje rýchla chôdza/inak necvičím iba v kuchyni😄/ ale každý je iný.
Musíš ty sama prísť na to, čo ti vyhovuje.😉
A nesústreď sa na to, že si nevieš nájsť priateľa.
Objaví sa, keď to prestaneš riešiť.🙂😉
Veľa šťastia!
To ma teší a ďakujem za tip, skúsim tie vaše halušky 😃
inšpirovalo. dnes som piekla tento koláč. Síce ako hlavné jedlo na obed, dala som na vrch šunku a namiesto kyslej smotany som použila jogurt. Recept je variabilný, práve to je na ňom fakt veľmi dobré. A samotné jedlo? pre mňa veľmi fajn. Určite som nerobila prvý a posledný krát. Ten korpus nemá chybu a chutilo mi aj cesto ešte surové. viem si predstaviť z takého spraviť halušky - noky. Takže, vďaka za skvelý recept.
Veru nestačilo. Mal som to v rúre hodinu a aj to bolo málo.
Takže prevariť. Aj karfiol.
Pripájam sa ku gratulácii, ktorá vyviera zo srdca. :)
Vďaka... až teraz to čítam. Dúfam, že aj ty si mala dobrý deň.
Ďakujem, snáď vás to inšpiruje.
Dala som o dosť viac citrónovej šťavy ako je v recepte. Asi tak 2 a 1/2 PL a piekla som na 180C. Nespľasla a výborná aj na druhý deň. Ďakujem za recept a pozdravujem.
Okrem toho plnka nesmie vykukat - to sa podari, ak sa vyvalkaju ovalne placky a nie obdlznikove. Konce sa zavru.
Vasa rodina urcite nepochadza zo stareho Presporka... :)
Lenže mne spľasla ešte skôr, ako som otvorila dvierka. Ešte pred uplynutím doby pečenia. Hnevalo ma to, lebo som nevedela prisť na dôvod. Teraz vidím, že chyba asi nebola vo mne:)
Ja som ju robievala v kombinácii: vanilka, jahoda (alebo malina) a kakao.