Februárové pokračovanie obľúbenej diskusie. Inšpirujte sa navzájom aj tento mesiac, čo dobré varíte, pečiete, či na čom si pochutnávate.
@zareagujDiskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 111 najnovší komentár dnes 20:32
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 3 najnovší komentár 28. júna 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Queenhaninka: Rozmery plechu 2 najnovší komentár 23. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 766 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 111 najnovší komentár dnes 20:32
- Tinca: Kustovnica čínska - GOJI 29 najnovší komentár včera 17:52
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 766 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 3 najnovší komentár 28. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 278 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 111 najnovší komentár dnes 20:32
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 3 najnovší komentár 28. júna 2025
- Queenhaninka: Rozmery plechu 2 najnovší komentár 23. júna 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Strúhaný tvarohový koláč s višňami podľa Petry Tóthovej VIDEO
-
Super nápad, ako využiť staré gumené rukavice. Tieto praktické tipy sa vám hodia do života VIDEO
-
Čo so zvyškom paradajkového pretlaku v konzerve? Toto urobí správna gazdinka VIDEO
-
Kurací pekáč so zemiakmi v citrónovej omáčke VIDEO
-
Minipizze z cottage syra VIDEO
-
Minichuťovky z lístkového cesta VIDEO
-
Slaninový džem, unikátna delikatesa, ktorá vás nadchne VIDEO
-
Babky, toto im navarte: 10 jedál pre vnúčatá na prázdninách, nad ktorými nebudú ohŕňať nos
-
Strúhaný syr, mleté korenie, čaj vo vrecúšku: Toto sú dôvody, prečo by ste ich mali nechať radšej v obchode
-
Začnite piecť teraz: 10x šťavnaté čerešňové koláče. S makom, tvarohom aj kokosom, už si len vybrať
-
To naj z Varecha.sk: 7 najčítanejších receptov na marhuľový džem. Topkou je recept bývalej konzervárky, len z ovocia a cukru
-
Obedy aj večere: Cestoviny, mäso, polievky aj trenčianske párky s fazuľou. 14 tipov, čo variť tento týždeň
-
Sladký obed na koniec školského roka: 11 receptov na domáce parené buchty
-
11x milované rezne: Prešporské, holandské aj čiernohorské, v cestíčku aj v trojobale
Mäso bolo len narýchlo opečené, posolené a pokorenené, zemiaky uvarené v osolenej vode, pomaslené a pokorenené. Jednoduché a chutné. Jediný problém, že trochu drahšie :-)
Mala som nachystanú aj redkvičku, ale zabudla som ju dať :-(
Obed bol trochu slávnostnejší, keďže u nás už vládne pred-karnevalová nálada :-))
Nabudúci víkend už bude karneval v plnom prúde, húfy ľudí, hudba … ufff… už počas týždňa začínajú aktivity, každý deň sa niečo deje.
My v piatok utekáme na hory :-))
Cheesecake pred koncom pečenia posypem cukrom a dám na pár sekúnd pod gril.
robila som k tomu aj domácu majonézu - to sa zase napráskame :-)))
Veď to nie je povinné :) Diskusia o varení, ktorú pred rokmi odštartovala @haji (ďakujeme a pozdravujeme) sa stala veľmi obľúbená medzi našimi používateľmi (tými, ktorí do nej prispievajú svojimi komentármi, ale aj tými, ktorí si ju radi „len“ čítajú).
Preto ju s dobrým úmyslom obnovujeme na začiatku nového mesiaca (ak tak neurobí niektorý náš používateľ), aby ste si aj naďalej mohli jednoducho vzájomne zdieľať svoje kulinárske výtvory a tipy.
Otvorenie novej diskusie na začiatku mesiaca je používateľsky prívetivejšie – staršie diskusie sú dlhé, obsahujú veľa komentárov, tak je to takto prehľadnejšie a praktickejšie.
Nikoho, samozrejme, nemôžeme nútiť pridávať komentáre do novej diskusie, tak ako nemôžeme nikoho nútiť zakladať nové diskusie, ale keďže by táto rubrika mnohým chýbala, robíme tak my, vnímame to ako dobrú službu pre všetkých našich prispievateľov a čitateľov. Aj preto je nám ľúto, že túto našu aktivitu vnímate negatívne.
Prajeme Vám i všetkým na Vareche príjemnú a pokojnú nedeľu.
???
Chýba mu @haji. Realita je taká, že táto téma bola o nej a jej reakciách.... Redakcia ju síce založila, ale bez spätnej väzby to nefunguje....
Chcelo by to dáko oživiť a to by už redakcia mohla dáko ovplyvniť.
K tomu ryža a šalát.
Cibuľu som nakrájala na dlhšie pásiky, zemiaky nastrúhala na hrubom strúhadle a potom nechala fašírky na prudkom ohni opiecť, tak aby bol povrch zapečený a vo vnútri ešte nedopečené. Dodalo to jedlu a omáčke super chuť.
A na vrch som dala pár kopčekov kyslej smotany, čo mi zavadzala v chľadničke :-)
Odporúčam, je to dobrota!
varecha.pravda.sk/recepty/zapecene-dzulbastije-fotorecept...
Vyzerá to naozaj dobre. :)
Najlepšie sú pečené na grile. Ja som ich robila dnes v rúre.
Najskôr sa trochu očistia….
V reštaurácii vám k ním ponúkajú podbradník ! ☺️
Momentálne je to naše naj jedlo, rodina si to žiada skoro každý týždeň.
Navarila som aj na zajtra, berie sa do obedárov :-))
Hustá polievka z čiernej šošovice Beluga a “Výborné lístkujúce zemiakové pagáče” od @cesminaz
Fakt hustá! :)
“Čiernohorský rezeň” podľa šéfkuchára Michal Šalamún, ale z kuracích pŕs
Cuketa opečená na olivovom oleji a obyčajné varené zemiaky
Je to rýchle jedlo, všetko hotové do času kým sa zemiaky uvaria. Do 30 minút docela efektné jedlo na stole.
doporucujem
To je sranda, ja som robila včera 😅
Ovocie a zelenina z dnešného trhu😍
Asi sa bude vyprážať zeler..uvidím..🤗
Krásny víkend všetkým🌸
Sranda je, ze kazde to jedlo vyzera inak :-)
To bude tými improvizáciami, ale toto na foto je zohrievaná porcia, po uvarení až také husté nebolo a dala som viac jogurtu. Ja dávam koreniny opatrne, môj manžel by mi to nejedol, tak asi preto..😅
Dopadli výborne.
Croissanty vyzerajú skvele! Na to ja nemám trpezlivosť... :(
Nieje to náročné… len čas na to treba. Začala som v sobotu navečer ( vedela som, že budem doma ) a v nedeľu na raňajky boli ku káve. Rodina si teraz myslí, že to bude každú nedeľu :-)
Taká akurátna veľkosť - na jeden raz do úst.
varecha.pravda.sk/diskusie/co-dnes-varite-alebo-peciete-m...