![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Panvicové pečené kuracie stehná na červenom víne s karamelizovanou dulou
Jednoduché pečené kuracie stehná na červenom víne a karamelizovaná dula je perfektná kombinácia chutí.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Dulový syr zo šupiek
Dula je ovocie s liečivými účinkami. Obsahuje 10 % cukru, pektín, kyseliny, triesloviny,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Cisársky trhanec s dulovým krémom à la František Jozef I.
Vaječné bielky oddelíme od žĺtkov. Žĺtky zmiešame s múkou, mliekom, so soľou a s cukrom podľa...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Dulové želé v mliečnej čokoláde
Duly zabalíme do alobalu a pečieme pri 150 °C asi hodinu domäkka.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Dulové želé v čokoláde
Na dule sa už takmer zabudlo a je to veľká škoda. Hoci sa toto ovocie nedá...