Pstruh à la Otto Weiter

tvvarecha - fotkaTV Varecha, 22. januára 2022     Dĺžka videa: 6 minút 16 sekúnd.

Foto a video: TV Varecha

V tomto videu nám obľúbený spevák Otto Weiter so svojou šarmantnou partnerkou Petrou Maxin pripravia zdravého a hlavne chutného plneného pstruha.

Postup

  1. 1

    Zemiaky: Umyté baby zemiaky uvaríme v osolenej vode. Hotové scedíme a pred podávaním opražíme na troche oleja.

  2. 2

    Pstruha zvonka aj zvnútra osolíme a posypeme rascou. Rybu dáme na panvicu s trochou olivového oleja a prikryjeme. Keď bude z jednej strany pstruh opečený, vložíme do jeho vnútra nakrájanú cibuľu, pstruha otočíme a vložíme dovnútra aj na plátky nakrájaný cesnak. Pred dokončením položíme na rybu plátok masla, zakryjeme a keď sa maslo rozpustí, pridáme trocha tymianu.

  3. 3

    V malom hrnci alebo panvičke rozpustíme trochu masla, pridáme vajíčko s troškou korenia, nadrobno nakrájanú šunku, miešame. Pripravenou praženicou naplníme pripraveného pstruha.

  4. 4

    Fazuľka: Na panvici rozpustíme maslo, rozohrejeme a pridáme olej. Pridáme fazuľové struky, grilovacie korenie a nakrájaný cesnak. Chvíľu podusíme.

  5. 5

    Plneného pstruha podávame s fazuľovými strukmi a opečenými baby zemiakmi. Ozdobíme plátkom citróna a cherry paradajkami.




Diskusia k pôvodnému textovému receptu

Komentáre k receptu
Vymazať
Kľudne by som sa nechala ponúknúť , od Otta a Peťky . Celé videjko som si pozrela dnes 2 krát. Držím palce obom. Sú mi veľmi príjemní ,sympatickí ľudia. A teraz k receptu : Vyzerá to fajn , mám ja teda chuť na toto jedlo , hneď by som to okoštovala :-)