prazdny

Venčeky so syrovou penou a s údeným lososom

Slané chuťovky

Odpaľované cesto: V hrnci necháme zovrieť osolenú vodu s maslom. Do vriacej vody naraz prisypeme preosiatu múku a...

prazdny

Pečená pražma s maslovou tekvicou

Hlavné jedlá

Pri výnimočnej večeri môžeme toto jedlo dozdobiť kaviárom a pečenou šalotkou, ktorá vyváži sladkú chuť tekvice.

prazdny

Kapor na hríboch

Hlavné jedlá

Pečené podkovičky z kapra naložené v marináde.

prazdny

Ceviche z lososa a citrusových plodov

Šaláty

Filetu z lososa nakrájame na širšie rezance (asi 1 x 5 cm). V miske vymiešame cukor,...

prazdny

Krémová polievka s lososom

Večera

Najprv urobíme vývar. Rybie skelety a hlavy dobre očistíme, odstránime žiabre a oči. Dáme...

prazdny

Cestoviny fusilli s tuniakom

Cestoviny

Cestoviny uvaríme v osolenej vode. Popritom uvaríme aj mexickú zeleninovú zmes.

prazdny

Pstruh v čipsoch na špenáte

Hlavné jedlá

Pripravíme si suroviny. Na panvicu dáme uvarené zemiaky v šupke a špenátový pretlak. Pretlak dochutíme...

prazdny

Rybacia nátierka - svieža a sýta

Nátierky

Táto nátierka má niekoľko zlých vlastností. Dlho vám nevydrží, vrstvy na chlebe si hostia nanášajú veľmi hrubé a kto ju ochutná prvýkrát, bude vás buď otravovať s receptom, alebo (to je ten horší prípad) bude chcieť, aby ste mu ju robili vy sám....

prazdny

Toast s údeným pstruhom, marinovanou uhorkou a so šalotkou

Slané chuťovky

Z pečiva vykrojíme rovnaké tvary a nasucho opečieme. Limetkovú šťavu a nastrúhanú kôru zmiešame s créme fraiche,...

prazdny

Zubáč s tekvicovým rizotom a anízovou penou

Hlavné jedlá

V hrnci na oleji do zlatista orestujeme pokrájanú cibuľu, pridáme ryžu a po asi 3 minútach podlejeme...

prazdny

Fish and chips s cibuľovým čatní

Hlavné jedlá

Vykosteného kapra bez kože nakrájame na hranolčeky, osolíme, okoreníme a obalíme v cestíčku z vody, ...

prazdny

Pstruh na sicílsky spôsob cartoccio

Hlavné jedlá

Ideálny, ľahký a rýchly obed do letných horúčav.

prazdny

Treska so zázvorovou omáčkou podľa Kataríny Jesenskej

Hlavné jedlá

Pozrite si ako moderátorka a producentka Katarína Jesenská pripravuje tresku s voňavou pikantnou smotanovou omáčkou.

prazdny

Losos v pivnom cestíčku na hráškovom pyré

Hlavné jedlá

Na cestíčko zmiešame vajcia, múku, pivo a kurkumu do hladkej hmoty.

prazdny

Losos v hráškovom kréme s baby cviklou a baklažánom

Hlavné jedlá

Umytého a osušeného lososa pokvapkáme citrónovou šťavou, posypeme soľou a grilujeme približne 4 minúty z každej strany....

prazdny

Lahodná nátierka z údeného pstruha

Nátierky

Keď muž priniesol údených pstruhov, tak som si hneď spomenula na túto lahodnú nátierku, ktorú som už dávnejšie "odkukala" od kuchára Marcela Ihnačáka....

prazdny

Tuniak s plnenými batatmi podľa Majselfa

Hlavné jedlá

Raper Majself nám ukázal, ako pripravuje lahodné steaky z tuniaka s pikantným dipom a plnenými batatmi....

Ryby