
Risotto Milanese - národné jedlo Talianska
Tradičné talianské milánske rizoto - varí šéfkuchár Marcel Ihnačák

Pilaf - národné jedlo Bulharska
Bulharské ryžové jedlo. Varí šéfkuchár Marcel Ihnačák

Stamppot - národné jedlo Holandska
Stamppot je holandský kelový prívarok s klobásou. Varí šéfkuchár Marcel Ihnačák

Köttbullar – Mäsové guľky – národné jedlo Švédska
Mäsové guľky po švédsky známe ako Köttbullar. Varí šéfkuchár Marcel Ihnačák

Wiener Schnitzel - národné jedlo Rakúska
Wiener Schnitzel čiže Viedenský rezeň. Varí šéfkuchár Marcel Ihnačák

Hlivový perkelt podľa Slava Jurka
Športový komentátor a moderátor Slavo Jurko varí

Bœuf à la bourguigne - národné jedlo Francúzska
Bœuf à la bourguigne je pomaly varené mäso na víne. Varí šéfkuchár Marcel Ihnačák

Irish stew - národné jedlo Írska
Hovädzie mäso ako ho jedávajú v Írsku. Varí šéfkuchár Marcel Ihnačák

Frikadeller - národné jedlo Dánska
Dánske mäsové guľôčky. Varí šéfkuchár Marcel Ihnačák

Csirkepaprikás - národné jedlo Maďarska
Papriku do Maďarska priniesli Turci a Maďari si ju veľmi obľúbili až sa stala základom pre ich...

Mulgipuder - národné jedlo Estónska
Mulgipuder alebo aj Krúpy so zemiakmi. Varí šéfkuchár Marcel Ihnačák

Sviečková na smotane
Klasické české národné jedlo, ktoré je obľúbené v sviatočný deň či v nedeľu.

Paprikáš podľa Roba Pappa
Aký je rozdiel medzi perkeltom a paprikášom? Prezradí spevák Robo Papp a pripraví svoj obľúbený maďarsko-slovenský paprikáš....

Zubáč na citróne Petra Batthyanyho
Slovenský herec známy ako Banán z MAFstory, či kpt. Nagy z Profesionálov pripraví zubáča na...

Halušky so slivkovou omáčkou
Slovenské národné jedlo poňaté trochu inak. Prečo nie? :)

Gnocchi tricolore podľa Richarda Sulíka
Známy slovenský politik Richard Sulík pripravil trojfarebné gnocchi ako hlavný chod.

Kuracia pečeň s trhanými cestovinami
Speváčka Gitana pripraví úžasnú rómsku špecialitu Chume bukea

Zdravé krevety na zelenine podľa Rebeccy Justh
Slovenská spisovateľka Rebecca Justh a jej zdravý recept.

Diétne plnené kuracie prsia Paľa Drapáka
Zdravé a diétne kuracie prsia s ryžou pripravené spevákom Paľom Drapákom

Losos so špargľou Thomasa Puskailera
Spevák Thomas Puskailer pripraví lososa, tak ako ho jedávajú doma

Karfiolový „steak“ s cviklovým hummusom
Trošku netradičná kombinácia, aby sme stále nejedli iba mäso

Tekvicové halušky s bryndzou
Zdravšia alternatíva slovenského národného jedla. Halušky z tekvice!

Jednoduchý recept na bulgur s hokkaido
Moderátorka Erika Barkolová uvarí jednoduchý a rýchly recept

Pečené mäsko s gaštanmi, kukuricou a hruškami
Eva Černá uvarí pečené mäsko so špeciálnymi ingredienciami