Estragón čerstvý

Estragón čerstvý ako ingrediencia v receptoch:

  • Sendvič s kuracím šalátom

    Sendvič s kuracím šalátom

    Umyte 3 zelerové stonky a nakrájajte ich na väčšie kusy. Nasekajte na hrubo 1 cibuľu a všetko vložte do panvice s trochou extra panenského olivového oleja, dvoma naberačkami vody, posekanou petržlenovou vňaťou, soľou a korením...

  • Domáca estragónová majonéza

    Domáca estragónová majonéza

    Recept od Gaba Kocáka, ktorý si vyskúšali výhercovia májového kola našej súťaže Varíme s Varechou v škole varenia - Radosť variť v bratislavskom Poluse.

  • Rib-eye steak s tekvicou hokaido a so špargľou
  • Alaca çorba - Turecká hŕstková polievka

    Alaca çorba - Turecká hŕstková polievka

    Čo už v týchto dňoch poteší viac ako tanier hustej horúcej polievky? Zeleniny niet (tá čo je v obchodoch teda za veľa nestojí) takže práve teraz je najlepší čas povyťahovať všetky možné strukoviny, zrná a zásoby zo špajze...

  • Kurací šalát Veronique

    Kurací šalát Veronique

    Neviem, ci autorom receptu je Ina Garten alebo ho iba varila vo svojej show. V každom prípade je skvely! Ja som si ho trošku upravila podla mojej chuti.

  • Bylinkový bochník

    Bylinkový bochník

    Bylinky nasekame, zamiesame do preosiatej muky, pridame ostatne suroviny. Vypracujeme cesto a nechame kysnut.

  • Rebierka a pečená zelenina (fotorecept)

    Rebierka a pečená zelenina (fotorecept)

    Toto je taký úplne, ale úplne obyčajný recept, ale nám neobyčajne chutil.

  • Špagety s cuketovou omáčkou (fotorecept)

    Špagety s cuketovou omáčkou (fotorecept)

    Cuketová sezóna je v plnom prúde, tak máme cukety furt a stále na tanieri. ale nesťažujeme si :-)

  • Mušľový šalát so zelenou špargľou

    Mušľový šalát so zelenou špargľou

    Varené mušle vylúpeme a zmiešame s blanšírovanou zelenou špargľou, stonkovým zelerom, šalátom frissé a olúpanými rajčinami nakrájanými na kúsky.

  • Sušené paradajky v oleji

    Sušené paradajky v oleji

    Sušené paradajky v oleji som si obľúbil v Taliansku, dajú sa použiť na cestoviny, pizzu, alebo len tak, ako príloha k rôznym jedlám...

  • Treska so špenátom

    Treska so špenátom

    Filet z ryby umyjete, osušíte a na rozpustenom masle opečiete do zlata. Pozor, aby maslo nezhorelo! Opečenú rybu osoľte a odložte do tepla odpočívať. Jablká ošúpte, nahrubo postrúhajte a restujte na masle po rybách....

  • Recept bez obrázku

    Bylinkovo– reďkovková nátierka

    Vajcia olúpeme a nasekáme nadrobno, reďkovky umyjeme a nastrúhame nahrubo.

  • Feniklový šalát s hruškou

    Feniklový šalát s hruškou

    Či už sa rozhodnete pre kučeravý šalát frisée, čoraz obľúbenejší polníček alebo ostrejšiu rukolu, neoľutujete. Šaláty z kuchyne známeho Marcela Ihnačáka sú skrátka úžasné.



Kategórie surovín



Inšpirácie z nových receptov
TOPlist