Treska so špenátom
Peter Ďurčo
šéfkuchár reštaurácie TOP Restaurant, 18. decembra 2009
šéfkuchár reštaurácie TOP Restaurant, 18. decembra 2009
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Filet z ryby umyjete, osušíte a na rozpustenom masle opečiete do zlata. Pozor, aby maslo nezhorelo! Opečenú rybu osoľte a odložte do tepla odpočívať. Jablká ošúpte, nahrubo postrúhajte a restujte na masle po rybách.
- 2
Pridajte smotanu, prevarte, osoľte, okoreňte. Dolejte bielym vínom a znovu prevarte. Nakoniec pridajte nasekaný estragón, umytý, osušený špenát – celý, netrhať, krátko prehrejte.
- 3
Podávajte s varenými zemiakmi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu