Foto: Pravda: Ivan Majerský
Či už sa rozhodnete pre kučeravý šalát frisée, čoraz obľúbenejší polníček alebo ostrejšiu rukolu, neoľutujete. Šaláty z kuchyne známeho Marcela Ihnačáka sú skrátka úžasné.
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Fenikel, hrušku a mladú mrkvu očistíme a nakrájame na tenké plátky.
- 2
Všetky suroviny spolu v mise zmiešame, ochutíme, pokvapkáme citrónovou šťavou a olivovým olejom, pridáme lístky otrhané z troch vetvičiek čerstvého estragónu a servírujeme.
- 3
Šalát je hotový za 15 minút a zvládne ho aj začiatočník.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu