Diskusia k receptu
Dusené teľacie osso buco

Teľacie „osso buco“ s gremolatou a so zemiakovými rösti

George Kostka
šéfkuchár Pension & Restaurant Meridiana Bojnice, 15. mája 2019

Komentáre 1 - 3 z 3


Teľacie lýtko mám v mrazničke, len tri kusy, tak čakám, kedy sa znova objaví v predaji, aby som mohla ešte 2-3 kusy dokúpiť. Už som ho raz robila, ale bez vína, u nás sa nenájde, ale nevadí, chutí aj tak.
Aj ja mám teľacie lýtko v mrazničke. Ako si ho @Evanaaa robila, ani ja nedám víno? Zabudla si napísať postup, ďakujem.
@Marienka44 , so zeleninou a v rúre, pozrela som si tu pár receptov a s každého som si niečo vzala, daj si "Osso Bucco" do vyhľadávača, a môžeš si vybrať, podstata je rovnaká, až na to víno u mňa.