Smotana na šľahanie

Smotana na šľahanie ako ingrediencia v receptoch:

  • Môj doladený šalát Coleslaw (fotorecept)

    Môj doladený šalát Coleslaw (fotorecept)

    Jeden názov - tisíce receptov... Keďže inšpirácií nikdy nie je dosť, ponúkam aj ja moju verziu tejto sviežej obľúbenej pochúťky. Jednoduchá príprava, dlhá trvanlivosť a úžasná chuť postavili tento šalát na TOP priečku v mojom...

  • Najlepšie domáce donuty

    Najlepšie domáce donuty

    Skúšala som doma svoje prvé donuty, ktoré som sa chystala robiť už naozaj veľmi dlho. Myslím, že na prvý pokus sa mi celkom podarili :)

  • Cibuľový koláč / Quiche aux Oignons

    Cibuľový koláč / Quiche aux Oignons

    Tento koláč je veľmi chutný a sýty :) Recept je z knižky Umenie francúzskej kuchyne.

  • Mimóza s ananásom (fotorecept)

    Mimóza s ananásom (fotorecept)

    Piškótové pláty: Bielky vyšľaháme s cukrom. Pridáme žĺtky, potom hladkú múku s práškom do pečiva a nakoniec olej. Z cesta upečieme na mastnom papieri dva piškótové pláty pri teplote 200 °C.

  • Citrónový koláč so snehom

    Citrónový koláč so snehom

    Linecké cesto: Všetky suroviny spolu zmiešame na hladké cesto, ktoré necháme asi hodinu odpočinúť v chladničke. Potom ho vyvaľkáme a prenesieme do vymastenej tortovej formy (aj po bokoch stien formy). Predpečieme v rúre pri 180 °C...

  • Čučoriedkovo-tvarohový veterník

    Čučoriedkovo-tvarohový veterník

    Odpaľované cesto: Vodu, olej a soľ dáme variť. Keď zovrie, pridáme hladkú múku s práškom do pečiva a miešame, až kým nemáme žiadne hrudky múky a vareška sa nelepí na cesto. Cesto necháme trocha...

  • Nepečený mangový cheesecake

    Nepečený mangový cheesecake

    Korpus: BeBe keksy, práškový cukor a lieskové orechy zomelieme spolu v mlynčeku na orechy. Pridáme roztopené maslo a zmes rozotrieme na plech.

  • Jablkový dezert so šľahačkou

    Jablkový dezert so šľahačkou

    Piškótové pláty: Bielky vyšľaháme s cukrom. Pridáme žĺtky, potom hladkú múku s práškom do pečiva a nakoniec olej. Z cesta upečieme na mastnom papieri dva piškótové pláty pri teplote 200 °C. Netreba sa báť vysokej...

  • Tvarohové kocky s ríbezľami

    Tvarohové kocky s ríbezľami

    Cesto: Žĺtky vyšľaháme s práškovým cukrom. Pridáme roztopenú čokoládu s maslom. Potom pridáme múku so Zlatým klasom a kakaom a nakoniec vyšľahaný sneh z bielkov a kryštálového cukru. Cesto rozotrieme na vymastený a múkou vysypaný plech...

  • Torta pre Adelku

    Torta pre Adelku

    Piekla som pre moju pravnučku tortu. Mala 1 rôčik.

  • Piškóty s jahodami à la tiramisu
  • Recept bez obrázku

    Cviklová krémová polievka

    Polievka bohatá na železo...

  • Raffaello koláč

    Raffaello koláč

    Pre milovníkov kokosu ako stvorený.

  • Schwarzwaldská torta s višňami

    Schwarzwaldská torta s višňami

    V siedmom nebi by sa mal cítiť každý, kto ochutná môj koláč. V lete mi toto predsavzatie pomáha plniť aj božská textúra čerstvého ovocia. Potom stačí už len vyváženosť chutí, poctivosť surovín, štipka fantázie...

  • Bezlepková torta s čokoládou (fotorecept)

    Bezlepková torta s čokoládou (fotorecept)

    Lahodný a celkom šikovný koláčik pre bezlepkáčov

  • Roláda s tvarohovo-mascarpone krémom (fotorecept)
  • Nízkosacharidový arašidovo-čokoládový nanuk bez pridaného cukru (videorecept)

    Nízkosacharidový arašidovo-čokoládový nanuk bez pridaného cukru (videorecept)

    Nízkosacharidový čokoládovo-arašidový nanuk, ktorý si spravíš jednoducho a rýchlo doma. Chutí perfektne, vieš čo si do neho dáš a je bez pridaného cukru. Určite vyskúšaj.

  • Jablkové rezy (fotorecept)

    Jablkové rezy (fotorecept)

    Veľmi jednoduchý, ale chutný zákusok.

  • Kávová torta (fotorecept)

    Kávová torta (fotorecept)

    Nerada pečiem torty, už som to viac krát spomínala, ale táto klasická ma zlákala. Po prečítaní receptu som vedela, že bude chutná a že by som ju mala aj zvládnuť. Žiadne poťahové materiály ani...

  • Najlepšie cestoviny so syrovou omáčkou

    Najlepšie cestoviny so syrovou omáčkou

    Cestoviny milujem s hocičím, no táto syrová omáčka je pre mňa zatiaľ to naj :)



Kategórie surovín



Inšpirácie z nových receptov
TOPlist