Komentáre k receptu:
  • terinka55 - fotkaTerinka55 4. novembra 2018 o 14:57

    Výborne si navarila. Veľmi pekná prezentácia.
    @zareaguj
     1x motyka
  • používateľ nemá avatarHaji 4. novembra 2018 o 15:32

    Pěkný a chutný recept!
    @zareaguj
     1x terinka55
  • rubyrom - fotkaRubyrom 4. novembra 2018 o 18:54

    Iza, všechno od Tebe je vždy krásné a určitě i velmi dobré!
    @zareaguj
     1x terinka55
  • 3sandra3 - fotka3sandra3 4. novembra 2018 o 20:41

    To musí byť chutné jedlo. Dakujem za inšpiráciu. Uložím si do KK a vyskúšam cez víkend. :-)
    @zareaguj
  • bozulka - fotkaBozulka 4. novembra 2018 o 21:19

    Izka prezentácia nádherná a chuť určite výborná !!!
    @zareaguj
     1x bojar
  • silvia16 - fotkaSilvia16 4. novembra 2018 o 22:08

    Veru krásne. Mam hovädziny chladničke. Vari vyskúšam aj ja takýto
    @zareaguj
  • dogagador - fotkaDogagador 5. novembra 2018 o 11:11

    @Izabella929 : recept je bezva. Mozes napisat aj recept na ten zemiakovy knedlik? Dakujem!!!
    @zareaguj
  • izabella929 - fotkaIzabella929 5. novembra 2018 o 13:03

    @dogagador , je to jednoduché úplne, ja to robím vždy rovnako, ale množstvo ti nedám, lebo som nevážila..ošúpala zemiaky, uvarila v osolenej vode, scedila, popučila a nechala som vychladiť, pridala som polohrubú múku a hrsť hrubej zlatý klas a všetko som zmiesila, to budeš vedieť, či je cesto dobré, že sa ti dá zmiesiť a nerozpadáva sa pri formovaní..potom vygúľam dlhé knedlíky, hrúbka aj dĺžka závisí od teba aké ich chceš mať..robím tak, aby som nepotrebovala zbytočne veľa vody, takže varím v menšom hrnci, robím menšie a kratšie vodu osolím a keď vrie vložím naraz všetky 4 knedlíky a varím ich 20 min. keď vyplávajú na povrch sú dobre..nepridávaj zbytočne veľa múky do cesta, budú husté a tvrdšie...inak nič do cesta nedávam, len občas keď sa mi chce ísť von, natrhám petržlenovú vňať, alebo pažítku a nakrájam do cesta..čo sa mi neminie v deň obedu, vložím do mikrotenového vrecka a dám do chladničky a ak sa neminú ani druhý deň, zamrazím..do cesta nepridávam soľ, solila som zemiaky pri varení a ani vajce..zemiaky, múka a nič iné..zemiaky varené v šupke mi robia zle na žalúdok, takže používam iba ošúpané , varené a také používam už aj do lokší a všade kam ide varený zamiak..nech sa ti vydaria..inokedy budem vážiť, ak budem robiť opäť a pridám recept..
    @zareaguj
     1x dogagador
  • izabella929 - fotkaIzabella929 5. novembra 2018 o 13:06

    @dogagador , moja maminka pridávala do cesta kúsoček cesnaku, lebo sú chutnejšie k mäsu, ale sa už ani s cesnakom nekamarátim a tak používam len bylinky..
    @zareaguj
  • dogagador - fotkaDogagador 5. novembra 2018 o 23:55

    @Izabella929 : dakujem. Take cesto bez vajca pouzivam na slivkove knedlicky, alebo marhulove
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarBojar 7. novembra 2018 o 14:51



Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist