Na panvici som rozohriala masť a rezne som opiekla z oboch strán.
Rezne som vybrala na tanier,
...do výpeku som nakrájala cibuľu, cesnak a opiekla,
...posypala som ju mletou červenou paprikou a poliala červeným vínom, nechala som pár minút všetko prevrieť.
Vložila som mäso, solila, korenila a pridala horčicu a podliala vývarom, vždy pridávam iba malé množstvo vývaru a častejšie.
Očistila som si zeleninu a nakrájala na malé kocky.
Pridala som ju k mäsu a opäť podliala vývarom a dusila pomaly pod pokrievkou, počas dusenia som vždy podliala podľa potreby vývarom.
Keď bolo mäso mäkké, posypala som šťavu hrubou múkou, nechala prejsť varom a potom som pridala šľahačku a povarila už iba chvíľku. Keďže neznášam rozbitú zeleninu na kašu, nepoužila som ponorný mixér, ale zeleninu som nechala v kockách, my to máme radi takto.
Podávala som so zemiakovým knedlíkom.
Prajem vám dobrú chuť