Bravčové pliecko s ryžou a hubami
Foto: ryzasos
Vyskúšajte tento vynikajúci recept s ryžou SOS. Ryža má jedinečnú schopnosť koncentrovať chute a spájať ich v harmónii. Aj preto je hlavnou ingredienciou Zobraziť celý popisVyskúšajte tento vynikajúci recept s ryžou SOS. Ryža má jedinečnú schopnosť koncentrovať chute a spájať ich v harmónii. Aj preto je hlavnou ingredienciou mnohých jedál. Dokonca aj celiatici považujú ryžu za výbornú potravinu pre zdravie. Na prípravu tohto receptu môžete použiť rôzne typy húb, aj sušené.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na panvici rozohrejte extra panenský olivový olej. Do panvice pridajte nakrájané bravčové pliecko a dochuťte soľou a čiernym korením.
-
2
Opražte ho na panvici do hneda, potom vyberte a odložte nabok.
- 3
V tej istej panvici orestujte na jemno nakrájanú cibuľu a cesnak a potom pridajte očistené huby.
- 4
Podlejte vývarom a keď zovrie, pridajte ryžu. Dochuťte soľou a čiernym korením. Varte na strednom plameni približne 15 minút a 3 minúty pred koncom pridajte mäso.
- 5
Potom odstavte a nechajte pár minút odpočívať. Podávajte.
Tiež bravčové mäso:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
Diskusia k receptu