Kotleta s rozmarínovými haluškami a kalerábovým pyré

Bravčové mäso

Očistenú kotletu konfitujeme v bravčovej masti pri 75 °C asi 1, 5 hodiny.

Kyjevské kotlety

Kuracie mäso

Je to veľmi staré a populárne jedlo v Rusku a pochádza ešte z čias Alžbety I (18....

Jahňacie kotletky s pikantnou omáčkou a polentou

Hlavné jedlá

Recept, kde by nebol problém zmeniť názov. Inšpirovali ma tri impulzy. Prvý, z...

Jahňacie kotlety v bylinkovej kôrke

Hlavné jedlá

Tradičné chute Veľkej noci a k tomu štipka novôt, nápadov, rukopisu kuchára, čo sviežimi detailmi oslavuje...

Bravčové kotlety so zeleninou

Bravčové mäso

Bravčové kotlety s mrkvou, zelerom v kombinácii s olivovým olejom, to je tá pravá cesta...