Jahňacie kotlety so sladkou ryžou
Ali Opus
šéfkuchár hotela Magnus**** v Trenčíne, 8. novembra 2017
šéfkuchár hotela Magnus**** v Trenčíne, 8. novembra 2017
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Jahňacie mäso osolíme a okoreníme korením a škoricou. Mäso rozrežeme, aby vzniklo miesto na plnenie. Mäso naplníme zmesou z ryže, sladkých hrozienok a škorice.
- 2
Mäso previažeme špagátom a pečieme vcelku. Po tepelnej úprave ho preložíme do alobalu, v ktorom ho necháme odpočinúť. Krájame na plátky.
Tiež jahňacie kotlety:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu