Jahňacie kotlety so sladkou ryžou

Ali Opus
šéfkuchár hotela Magnus**** v Trenčíne, 8. novembra 2017 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Jahňacie kotlety so sladkou ryžouFoto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
30 min
príprava
25 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Jahňacie mäso osolíme a okoreníme korením a škoricou. Mäso rozrežeme, aby vzniklo miesto na plnenie. Mäso naplníme zmesou z ryže, sladkých hrozienok a škorice.

  2. 2

    Mäso previažeme špagátom a pečieme vcelku. Po tepelnej úprave ho preložíme do alobalu, v ktorom ho necháme odpočinúť. Krájame na plátky.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist