Extra jemné kuracie fašírky fotorecept
Foto: elenas
Veľmi jemné a šťavnaté kuracie fašírky, ktoré u nás milujú nielen dospelí ale aj deti.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie prsia nakrájame na jemné kocky.
-
2
Pridáme jemne nakrájanú menšiu cibuľu (alebo polovicu strednej), pretlačený cesnak, vajce, soľ, kyslú smotanu, škrob, korenie a tymian alebo iné obľúbené koreniny. Všetko spolu premiešame, prikryjeme a dáme do chladničky cca na 1-2 hodiny (môže byť aj cez noc).
-
3
Lyžicou vykladáme na panvicu s trochou oleja a smažíme každú stranu niekoľko minút na stredne menšom ohni. Nakoniec môžeme prikryť pokrievkou a na malom ohni necháme dôjsť ešte niekoľko minút.
-
4
Podávame s obľúbenou prílohou. Veľmi dobré sú so zemiakovou kašou, dusenou zeleninou a t.ď. Taktiež sa hodia aj do žemle alebo chlieb na desiatu. Dobrú chuť!
Som rada, vyskúšaj. :)
Ďakujem, určite nebudú suché:)
Ďakujem pekne za komentík.:)
Ďakujem za komentík, pekný deň.
Teší ma, budem čakať na odozvu.
Nemali by sa ale ak áno, skúste pridať ešte trochu škrobu, trebárs pol lyžice.
Za celu rodinu dakujem za recept!!