![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
„Rizoto“ z naklíčenej červenej pšenice
Môžete podávať samostatne alebo ako prílohu, prípadne s volským okom.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Restované husacie či kačacie srdcia s tekvicou
Takto orestované srdiečka môžem úplne bez výčitiek chuťovo prirovnať k chuti veľmi drahých holubích pŕs. Čo sa mňa týka,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Orechové košíčky
<b>Cesto:</b> Z múky, cukru, masla, orieškov a vajca vypracujeme v mise cesto. Potom...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Medovníčky
Počas najtradičnejších sviatkov roka dodržiavam veľa zvykov. Nechcem vymýšľať a skúšať niečo nové, chcem si...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kapustový závin
<b>Cesto:</b> V mise zmiešame múku, droždie, cukor, tuk na pečenie, vlažné mlieko a soľ. Cesto...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Slivková polievka
Do hrnca s vodou nasypeme slivky. Pridáme škoricu, klinčeky, štipku soli a necháme variť....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Jablková žemľovka
Najskôr oddelíme žĺtky od bielkov. K žĺtkom pridáme 3 vrchovaté lyžice cukru, škoricu a metličkou...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Baklažánová nátierka
Baklažán vcelku popicháme vidličkou, položíme ho nad rozpálený gril (resp. otvorený oheň). Opečieme ho...