Krvavnička s jesenným ovocím a pivným šodó
Z rovnakých surovín vždy iné jedlo – v našej reštaurácii to platí na sto percent. Pripraviť...
Kuracie roládky s bylinkovým fášom a batatmi
Kuracie prsia očistíme, orežeme, osolíme a vyklepeme. Odrezky použijeme na prípravu fášu.
Omeleta s brokolicou a chrenom
V televíznej relácii ma zaujalo varenie na pobreží nórskych fjordov. Som rozhodne za slovenskú váru, ...
Mušle sv.Jakuba s rezancami a hubami
Telo mušle osušíme papierovým obrúskom, opečieme na troške oleja z oboch strán a osolíme.
Pečené papriky plnené dvomi druhmi syra podávané s plantainom
Motivácia je už viac ako 70-ročná. Pochádza od mojej mamičky presladkej....
Kapor v pivnom cestíčku
Tento recept nerobievam často ale je dobrý. Dúfam že sa nájdu taký čo sa im tiež bude...
Gentleman toast
Komerčný recept<br /> Toast plný kultivovanosti. V každom mužovi, ktorý ho ochutná, prebudí chuť správať...
Šalát z pečeného baklažánu a prosciutto crudo
Na dnešnú večeru som pripravila šalát z pečeného baklažánu, prosciutto crudo a vajec varených na...
Záhorácká topinka
Tento recept pochadza ze záhorá konkrétne z Holíča. K obľúbeným patrí preto, že je rýchly,...
Hovädzie mäso jemne pikantné
Nakrájame hovädzie mäso na tenké pásy a uložíme do marinády na pol hodinu.
Špenátové fašírky s tofu
Zajtra mám chlebový den myslím pri delenej strave, a k obedu si budem robiť tento recept ....
Rybárov guláš
Komerčný recept<br />Tento hustý a krémový guláš pripravený z marinovaných filiet z tresky osmažených na olivovom oleji...
Kuracia paštétka
Na panvici rozpustíme 100 g masla, pridáme nakrájanú cibuľu a restujeme do sklovita. Vmiešame očistené...
Domáce bravčové pochutinky so zemiakovými guličkami
Dnes som pripravila recept, ktorý sa veľmi málo robí v našich domácnostiach. Všetky použité suroviny sú...
Strážnický divoký hovädzí šíp
Mäso nakrájame na plátky, osolíme, okoreníme a striedavo s kolieskami klobásy napichujeme na ihlice.
Plnená haruľa - baba
zemiaky a cibulu nastruhame na jemno, pridáme múku, vajíčko (nemusí byť), majorán, soľ,...
Dvoranský burger s tekvicovou plackou a cesnakovou majonézou
Každé ročné obdobie motivuje šéfkuchára preniesť sezónu na tanier. Jeseň je však u mňa jednotkou. V záhradách, sadoch a lesoch sa nájde veľa farebného a voňavého a všetko sa to dá premeniť na výnimočné jedlo....
Plnený morčací rezeň s cuketami
Polovicu každého rezňa obložíme šunkou. Rajčiny nakrájame na plátky, rozdelíme ich na šunku a zakryjeme...
Rizoto s cuketou, dubákmi a morčacími prsiami
a predsa sem nejaky ten recept pridám. vonku prší, doma nuda..... ešte len pojdem varit, ale...
Rychlovka na spôsob maďarského gulášu
Mäsko na minutky, a omáčka na spôsob maďarského gulášu, s kopou zeleniny, podávajte so...
Jednoduchá pražená čínska ryža
Olej dáme na panvicu a rozžeravíme. Pridáme ryžu a opečieme podľa chuti.
Grilovaný ananás
Ananás očistíme, nakrájame na kolieska a stredovú tvrdú dužinu vykrojíme. Ananás opečieme na grile alebo...
Karí na banáne
Tento recept je zvláštna zmes na spôsob "co dům dal", ktorú som si pripravila na večeru...
Mini palacinky s banánom
Múku a soľ dáme do misky, pridáme tekuté suroviny a vajce. Všetko spolu dobre vymiešame,...
Tuniakové kocky
Tuniak je úžasná ryba. Dá sa pripraviť na mnoho spôsobov. Najčastejšie sa u nás...
Kuřecí spirálky na žampionech
Tak moji milí . Všichni víte , že jsem se vařením živil a stále nás volají...
Omeleta s brokolicou a kuracím mäsom
Omeleta je rýchlo pripravené a chutné jedlo. Na večeru ako stvorené. Ak ju naplníme vhodnou...