Foto: ivah
Milujem stredomorskú kuchyňu, a tak som sa rozhodla vymyslieť na dnešný obed vegetariánsku verziu cestovín. Výsledok nás svojou chuťou veľmi príjemne prekvapil. Nech sa Zobraziť celý popisMilujem stredomorskú kuchyňu, a tak som sa rozhodla vymyslieť na dnešný obed vegetariánsku verziu cestovín. Výsledok nás svojou chuťou veľmi príjemne prekvapil. Nech sa páči, vyskúšajte! :-)
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na horúcu teflonovú panvicu nalejeme olivový olej, pridáme pretlačený cesnak a krátko pražíme. Cesnak nesmie začať hnednúť. Prilejeme paradajkový pretlak, hnedý cukor a zamiešame. Tofu nastrúhame na hrubé rezance, olivy pokrájame na kolieska a spolu s tofu pridáme do omáčky. Za stáleho miešania varíme na slabom ohni asi 1 minútu. Po odstavení z platne ochutíme soľou a oreganom.
- 2
Linguine uvaríme v osolenej vode podľa návodu, scedíme, prepláchneme teplou vodou, premiešame s olivovým olejom. Rozdelíme na taniere a polejeme omáčkou. Dobrú chuť! :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu