Inšpiroval ma tento recept: "Rýchle mäsko mňam" .
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso narežeme na rezne a naklepeme ho.
- 2
Vzniknuté rezne osolíme, okoreníme a potierame s horčicou.
- 3
Ukladáme ho do nádoby a zalievame olejom. A potom ho vložíme do chladničky.
- 4
Ak máme na neho chuť, alebo je príležitosť, tak ho dáme ho na horúci olej ( s cibuľou ,alebo bez) a smažíme s každej strany pomerný čas ,až kým nie je hotové. Mäso môžeme aj dusiť na víne... alebo vínnom octe...Keď ho vyberieme ,alebo pred vybratím ,dáme na neho niekedy strúhaný syr, ktorý sa nam počas dusenia pekne roztečie:)
- 5
Neskúšal som ako dlho vydrží v chladničke, ale ja ho zvyknem do troch ,či štyroch dní pripraviť a aj hneď skonzumovať.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu