Kvakovo-cibuľový krém
Roman Pekný
šéfkuchár hotela Villa Nečas**** v Žiline, 18. januára 2017
šéfkuchár hotela Villa Nečas**** v Žiline, 18. januára 2017
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kvaku umyjeme, oškrabeme a pokrájame na malé kocky. Na roztopenej masti opražíme najemno nakrájanú cibuľu. Pridáme kvaku, podlejeme vývarom a podusíme domäkka.
- 2
Pridáme smotanu na varenie a necháme prevrieť. Nakoniec pridáme maslo a dochutíme soľou, čerstvo zomletým korením a mletým muškátovým orieškom. Dobre rozmixujeme. Podávame s opraženou cibuľou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu