
Výborné vyprážané agátové kvety
Vyprážané agátové kvety si vychutnáte len raz do roka, keď v našich hájoch a na okraji lesov kvitnú voňavé agáty....

Ľahký koláč z domácich čerešní
Žĺtky oddelíme od bielkov a obe zvlášť v miskách vyšľaháme. Do vyšľahaných žĺtkov pridáme múku, ...

Ryžový šalát s bordó mrkvou
Občas dostať v obchodoch nie klasickú mrkvu, ale mrkvu bordovej farby. Je chutná a výborne...

Výborný pórový koláč z kysnutého cesta
Zmena nezaškodí. Čo tak pripraviť z póru slaný koláč?...

Nadýchaná jahodová pena s medom
Ak ste si už domov nazbierali plné košíky jahôd, určite si pripravte túto jemnú jahodovú penu s medom a vanilkou....

Jarný šalát
Chutný jarný šalát. Mladé púpavové listy a sedmokrásky nie sú len burina, sú jedlé, ...

Petržlenovo-medvedie pesto so slnečnicovými semienkami
Keď na jar začne rásť medvedí cesnak, nie je nič ľahšie ako si urobiť medvedie pesto....

Veselé lievancové špízy s ovocím
Všetkým malým aj veľkým deťom sa isto rozžiaria očká, keď objavia tieto hravé špízy s banánmi,...

Čučoriedková mousse torta
Trošku náročnejší, ale stále zvládnuteľný recept. Výsledok určite ocení každý, kto ju ochutná.

Ranné osvieženie - ovocný nápoj s čajom
Je to recept, ktorý si vždy rada spravím, vždy ma príjemne ochladí, najmä keď...

Malinovo-rebarborové rezy bez lepku
Rebarboru milujeme a vždy sa tešíme, keď sa blíži jej sezóna....

Fazuľka s medvedím cesnakom
Medvedí cesnak sa dá použiť aj inak ako na pesto, omáčku a pod....

Rizoto s jahodami a vínom cava
Odvážny recept, ktorý vás prekvapí. Rizoto, v ktorom sa dokonale spoja sladké a slané...

Špargľový koláč
Dostala som od kamarátky špargľu, tak som dumala čo s ňou a voľba padla na tento...

Ratatouille s čiernym chlebom bez lepku
Zostala Vám nejaká úroda z leta? A neviete ako najlepšie ju spotrebovať? Máme pre vás skvelý tip....

Špargľa na flámsky spôsob
Bielu špargľu dôkladne škrabkou očistíme. Čistenie začneme od hlavičky smerom nadol. Olúpanú špargľu potom naskladáme...

Kráľovská jahodová torta
Nádherná a chutná tortička s citrónovým korpusom, vláčnym krémom a jahodami.