Slivkový koláč s gaštanovým pyré
Cesto: Všetky suroviny na cesto vymiesime a necháme vykysnúť asi 45 minút. Vykysnuté cesto rozvaľkáme a uložíme do...
Slimáčky
Pře niekoho chutovka ale pře mojho muzika tepla večera doplnena cesnakovym dresingom :)
Muffinový motýľ
Muffiny su popularne kolaciky , ktorych je na Vareche uz neurekom. Tieto moje su odlisne tvarom. Ak...
Zemiaková tofu omáčka
Tofu mame velmi radi, pripravujem jedla z nej casto, mam ich vyskusane a osvecili sa...
Čokomuffinky s cviklou
Trošku som si ozvláštnila osvedčený recept na muffiny. Dúfam, že Vám budú chutiť. (Cvikly...
Škvarkovo-višňový závin
Chuťovo veľmi zaujímavý závin. Snúbi sa v ňom slané a sladkotrpké zároveň. Je zaujímavý aj tým, ...
Tortička z diviny a rezancov
Uvarenú divinu a šampiňóny nakrájame na rezance a opečieme na masle.
Tofu na cukete
na panvicu nalej trocha oleja, daj na kocky pokrajanu cuketu a minutku opraz. Potom ju posyp...
Šalát z rôznych druhov paradajok, kozieho syra s bazalkovým olejom
Komerčný recept<br /> Obľúbený mix chutí Vojta Artza.
Domáca granola so sójovým zakysaným nápojom
Rúru predhrejeme na 180 stupňov. Na plech, vyslaný papierom na pečenie, vysypeme orechy, ...
Horčicový pikant
Rcp som dostala od známej ale som ho upravila po svojom, suroviny ostali, zmenila som...
Pstruh na kvake s ďumbierovým medom
Ďumbierový med: Množstvo ďumbieru závisí od požadovanej sily. Očistený ďumbier nakrájame na drobné kocky. Spolu...
Avocado black cookies
Bez vajíčka, lepku či mlieka. Enjoy :) https://www. facebook. com/ReceptyodVeron/
Plnený pstruh s prekvapením
Vypitvané pstruhy opláchneme, osušíme, zvnútra osolíme, okoreníme a naplníme sušenými slivkami, ktoré zbavíme...
Krokety z plesňového syra s pivovo-hruškovým čatní
Nivu a eidam nastrúhame, premiešame a tvoríme malé krokety, ktoré potom obalíme v múke, vo...
Brokolica s ružovým hroznom preliata jogurtovou zálievkou
Netušila som, že kombinácia brokolice, ružového hrozna, jogurtu a syra (prípadne s orechmi) môže...
Cibuľovo-bryndzové krokety s údeným mäsom
Naše prababičky nás naučili, že cibuľa je kráľovnou slovenskej kuchyne a cesnak zase kráľom. Cenili si ich...
Pečené zemiaky s brokolicovou penou
Zemiaky umyjeme, očistíme kefkou a dobre poprepichujeme. Pokvapkáme ich olivovým olejom a dáme piecť do...
Ciabatty s jamon serrano
Ako prve dáme do predom vyhriatej trúbi (220 stupňov ) kapie aj červenu aj žltú a budeme...
Letná láska
Melón si rozkrojíme na polovicu . Jednu polovicu si odlozime vedla a z jednej za pomoci lyzice...