Ovocie v kabátikoch
Juraj Baják
šéfkuchár siete Pizza Mizza, 4. júla 2017
šéfkuchár siete Pizza Mizza, 4. júla 2017
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Umyté vysušené ovocie napichujeme na ozdobné špajle a namáčame do roztopenej čokolády alebo farebnej polevy. Môžeme zdobiť rôznymi jedlými ozdobami podľa vlastnej fantázie. Necháme zaschnúť.
Recepty od šéfkuchárov sú každý týždeň na inú tému. Tento týždeň je to: Slané i sladké maškrty za vysvedčenie ( varecha.pravda.sk/recepty/tag/slane-i-sladke-maskrty-za-v...
Možno sa Vám zdajú tieto recepty naoko jednoduché, ale deti isto potešia. Pekný sviatočný deň.