
Dobrá pizza
Recept mam od švagrinnej a už dobrý rok nerobím iný. Ja robím s kila múky na...

Čokoládovo čokoládové muffiny
Žiadne domace potreby a 1000 drobnosti, nakoniec som papierove kosicky na muffiny zohnala v Tesco,...

Krůtí stehno s máslovo-pomerančovou náplní
Stehno vykostíme a maso trochu nařežeme tak, aby vznikl plát masa. Obrátíme masem dolů a...

Pečené zemiaky s tuniakovou plnkou
Toto jedlo je zdravé, ľahko stráviteľné a hlavne jednoduché na prípravu a aj ten čo nemá...

Grilovaný ananás
Ananás očistíme a nakrájame na hrubšie plátky. Suroviny na marinádu metličkou rozmiešame. Plátky ananásu potrieme...

Toastové raňajky
Dnes ráno som zistila, že nemám žiaľ chlebík na raňajky tak som použila toastový chlebík....

Celozrnné bochníčky s ľanovými semiačkami
ďalší z mojich obľúbených receptov-:). Použila som múku celozrnnú a pšenično-ražnú... Bochníčky sú jednouché na...

Bryndzové rožky
Do mlieka vložíme droždie a vymiešame ho vidličkou. Prilejeme olej. Zmiešame s preosiatou múkou a soľou.

Špargľa v sezame
... už staroveké národy považovali špargľu za delikatesu. Zároveň však dokázali oceniť aj jej nepopierateľnú liečivú...

Bazová marmeláda
V mojej písanke som natrafila na bazovú marmeládu, záujem o recept mala ancicka, posielam ho, hádam...

Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Komerčný recept<br />Pečené rezne preliate bielou gaštanovou omáčkou vám poskytnú krémovú chuť jesene.

Pirohy s nivou
Zo surovín spracujeme cesto, rozvaľkáme ho a formičkou vykrajujeme kolieska na pirohy a tie plním plnkou z vymiešaného mletého syra, šunky...

Bažant s dusenými gaštanmi
Bažantie prsia upravíme na porcie, pokvapkáme olejom a poprekladáme celými vetvičkami byliniek. Zakryjeme potravinárskou fóliou...

Šalát z pečeného cíceru
Cícer sa u nás v kuchyni len zabeháva a pritom je to veľmi stará, vynikajúca a...

Krém, ktorý sa nezráža
tento receptik som našla na Topreceptoch, autorka je Jana Remková, a pridávam ho lebo je...

Pečená prepelica s tekvicovo-batatovým prívarkom
Takto upravené prepelice je hotová almázia.

Diabolské kuracie krídla
Na panvici roztopíme maslo. Do mangového chutney nahrubo nakrájame akékoľvek ovocie.

Zemiaková trojhubová pre drevorubačov
Sýta domáca polievka bola, je o ostane vždy základom v slovenskej kuchyni. Túto zásadu sa...

Fašírka z ovsených vločiek
Keď už máme dosť mäsa, zvyknem robiť jedlá z ovsenými vločkami. Toto je jeden z receptov ktorý...

Pečené kuracie prsia plnené bryndzou
Prihoďte do pekáča ku kuraťu aj zeleninu, výsledok vás očarí.

Červené karí podľa Martina „Fefe“ Žúžiho z Hexu
Svoje obľúbené jedlo nám dnes navaril skladateľ, textár a gitarista skupiny HEX. Nechajte sa inšpirovať...

Neapolské keksíky
Maslo vyšlahame s cukrom, pridame mandle, vajce, kôru a štavu, premiešame a pridame hrozienka .

Tvarohové pampúšky
Recept mám od mojej maminky, je jednoduchý, lacný, vhodný na fašiangové obdobie. Rada ho...