Nátierka z modrého syra a hrušiek

Michal Škorec
šéfkuchár penziónu Gašperov mlyn v Batizovciach, 21. októbra 2013
Nátierka z modrého syra a hrušiek
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
5 minút
príprava

Suroviny

100 g
50 g
100 ml
10 g




Postup

  1. 1

    Syr nastrúhame najemno, pridáme nadrobno nakrájané hrušky a posekané orechy a vymiešame so smotanou na hladkú zmes. Ochutíme bylinkami, prípadne citrónovou šťavou.

  2. 2

    Môžeme podávať so šalátom, na hrianke, klasickej zemiakovej lokši alebo lievancoch.

Diskusia k receptu

mirop
hmmm, je super vediet, ze z Gerlachova nieje za dobrym jedlom daleko
slavkita
Veru, z Gerlachova aj "Kanady" je k nám, do Gašperovho mlyna, len čo by kameňom dohodil :)
mirop
hmmm, je super vediet, ze z Gerlachova nieje za dobrym jedlom daleko
slavkita
Veru, z Gerlachova aj "Kanady" je k nám, do Gašperovho mlyna, len čo by kameňom dohodil :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia