Nátierka z modrého syra a hrušiek
Michal Škorec
šéfkuchár penziónu Gašperov mlyn v Batizovciach, 21. októbra 2013
šéfkuchár penziónu Gašperov mlyn v Batizovciach, 21. októbra 2013
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Syr nastrúhame najemno, pridáme nadrobno nakrájané hrušky a posekané orechy a vymiešame so smotanou na hladkú zmes. Ochutíme bylinkami, prípadne citrónovou šťavou.
- 2
Môžeme podávať so šalátom, na hrianke, klasickej zemiakovej lokši alebo lievancoch.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu